Valkosuklaata ja mansikoita sisältävä pannacotta
Koe yksi suosituimmista jälkiruoista uudella tavalla: kokeile valkosuklaata, mansikoita ja keveää Hermesetas-makeutta sisältävää pannacottaa.
Valmistelu
- Liota liivatelehdet pehmeiksi kylmässä vedessä. Murskaa suklaa paloiksi, kaada yhdessä Hermesetaksen, halkaistun vaniljatangon ja kerman kanssa kattilaan ja sulata miedolla lämmöllä.
- Ota vaniljatanko pois kermasta ja liuota puristetut liivatteet vielä kuumaan kermaan. Jaa lämmin massa 4 lasiin ja aseta vähintään 4 tunniksi kylmään.
- Valmista mansikkakastike vasta hieman ennen tarjoilua.
Leikkaa sitä varten puolet mansikoista pieniksi kuutioiksi. Soseuta toinen puoli mansikoista yhdessä Hermesetas Jauheen, 1 tl, kanssa ja lisää kuutioidut mansikat. Kaada mansikkakastike pannacottan päälle ja koristele valkosuklaahiutaleilla.
Ravintoarvot annosta kohti
2146
kj
511
kcal
7.5
proteiini g
22
hiilihydraatteja g
44
rasva g
Ainekset 4 annosta varten
Pannacotta:
| 400 ml | Kermaa |
| 100 g | Valkosuklaata |
| 10 g | Hermesetas Jauhe |
| 1 | Vaniljatanko |
| 4 lehteä | Liivatetta |
Mansikkakastike:
| 300 g | Mansikoita (tuoreita tai pakastettuja) |
| 2 tl | Hermesetas Jauhe |