Search

Sydänkonvehdit, joissa vaaleanpunainen täyte

30 min
Jälkiruoat

Rakkautta on... sydänkonvehti parhaasta sveitsiläisestä suklaasta ja tuoreista vadelmista valmistetulla vaaleanpunaisella täytteellä. Kuka voi vastustaa tätä helppoa reseptiä?

Valmistelu

  1. Pilko tumma suklaa karkeaksi rouheeksi, kaada kulhoon ja sulata vesihauteen päällä. Aseta sivuun ja odota, että suklaa sakeutuu jälleen.
  2. Voitele konvehtivuoka sulatetulla suklaalla (parhaiten se onnistuu siveltimellä). Aseta sen jälkeen 15 minuutiksi jääkaappiin. Toista menettely 2–3 kertaa, kunnes suklaan paksuus on sopiva.
  3. Pilko valkosuklaa karkeaksi rouheeksi, kaada kulhoon ja sulata vesihauteen päällä. Soseuta sillä välin vadelmat ja siivilöi ne – reseptiin tarvitaan 20 g siivilöityjä vadelmia. Kaada vadelmaviina ja Hermesetas Jauhe siivilöityjen vadelmien joukkoon ja sekoita. Heti kun valkosuklaa on sulanut, sekoita valmistettu vadelmamassa joukkoon. Anna massan jäähtyä hieman.
  4. Täytä valmistetut ontot konvehdit jäähtyneellä massalla ja sivele päälle loput tummasta suklaasta, jotta ne sulkeutuvat. Anna jäähtyä jääkaapissa täysin kylmäksi.

Ravintoarvot annosta kohti

233
kj
55
kcal
0.5
proteiini g
5.5
hiilihydraatteja g
3.5
rasva g
← takaisin yleiskatsaukseen

Ainekset 15 annosta varten

100 g Tummaa suklaata (väh. 70 % kaakaota)
50 g Valkosuklaata
40 g Vadelmia
1 rkl Hermesetas Jauhe
5 g Himbeergeist-vadelmaviinaa
100 g Tummaa suklaata (väh. 70 % kaakaota) 50 g Valkosuklaata 40 g Vadelmia 1 rkl Hermesetas Jauhe 5 g Himbeergeist-vadelmaviinaa

Käytetyt tuotteet

← takaisin yleiskatsaukseen