
Sydänkonvehdit, joissa vaaleanpunainen täyte
Rakkautta on... sydänkonvehti parhaasta sveitsiläisestä suklaasta ja tuoreista vadelmista valmistetulla vaaleanpunaisella täytteellä. Kuka voi vastustaa tätä helppoa reseptiä?
Valmistelu
- Pilko tumma suklaa karkeaksi rouheeksi, kaada kulhoon ja sulata vesihauteen päällä. Aseta sivuun ja odota, että suklaa sakeutuu jälleen.
- Voitele konvehtivuoka sulatetulla suklaalla (parhaiten se onnistuu siveltimellä). Aseta sen jälkeen 15 minuutiksi jääkaappiin. Toista menettely 2–3 kertaa, kunnes suklaan paksuus on sopiva.
- Pilko valkosuklaa karkeaksi rouheeksi, kaada kulhoon ja sulata vesihauteen päällä. Soseuta sillä välin vadelmat ja siivilöi ne – reseptiin tarvitaan 20 g siivilöityjä vadelmia. Kaada vadelmaviina ja Hermesetas Jauhe siivilöityjen vadelmien joukkoon ja sekoita. Heti kun valkosuklaa on sulanut, sekoita valmistettu vadelmamassa joukkoon. Anna massan jäähtyä hieman.
- Täytä valmistetut ontot konvehdit jäähtyneellä massalla ja sivele päälle loput tummasta suklaasta, jotta ne sulkeutuvat. Anna jäähtyä jääkaapissa täysin kylmäksi.
Ravintoarvot annosta kohti
233
kj
55
kcal
0.5
proteiini g
5.5
hiilihydraatteja g
3.5
rasva g
Ainekset 15 annosta varten
100 g | Tummaa suklaata (väh. 70 % kaakaota) |
50 g | Valkosuklaata |
40 g | Vadelmia |
1 rkl | Hermesetas Jauhe |
5 g | Himbeergeist-vadelmaviinaa |