Search

Uunissa valmistettu myskikurpitsa timjamin ja paahdettujen pähkinöiden kera

70 min
Leivonta
Suolaiset

Maukas resepti karppaajille: kun ulkona raivoaa syystuuli, myskikurpitsa timjamin ja saksanpähkinöiden kera tuo lämpöä ja hyvää mieltä.

Valmistelu

  1. Esilämmitä uuni 180 °C asteeseen ylä-/alalämmölle. Kuori myskikurpitsa kuorimaveitsellä ja puolita. Poista siemenet lusikalla. Aseta esivalmisteltu kurpitsa ulkopuoli ylöspäin leivinpellille, pirskota päälle oliiviöljyä ja esipaista 20 minuuttia.
  2. Valmista sillä välin voi-pähkinäkastike: paahda saksanpähkinät keskilämmöllä pannulla. Lisää voi, timjami, Hermesetas Neste ja suola, ja kuumenna sekoittaen.
  3. Tee kurpitsaan esikypsennyksen jälkeen terävällä veitsellä viiltoja poikkisuuntaan 0,5 cm välein. Laita takaisin leivinpellille ja pirskota edellä valmistettu voi-pähkinäkastike päälle. Paista vielä 40 minuuttia. Jaa 2 lautaselle ja nauti kuumana.

Ravintoarvot annosta kohti

1858
kj
442
kcal
5.5
proteiini g
23.5
hiilihydraatteja g
37
rasva g
← takaisin yleiskatsaukseen

Ainekset 2 annosta varten

1 kpl Myskikurpitsa
1 rkl Oliiviöljyä
30 g Hienonnettuja saksanpähkinöitä
50 g Voita
1 rkl Tuoretta revittyä timjamia
5 tippaa Hermesetas Neste
1/2 tl Suolaa
1 kpl Myskikurpitsa 1 rkl Oliiviöljyä 30 g Hienonnettuja saksanpähkinöitä 50 g Voita 1 rkl Tuoretta revittyä timjamia 5 tippaa Hermesetas Neste 1/2 tl Suolaa

Käytetyt tuotteet

← takaisin yleiskatsaukseen