Search

Tiramisu

240 min
Jälkiruoat
Leivonta

Valmistelu

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
  2. Yhdistä jauhot ja leivinjauhe keskenään. Vatkaa munat ja Hermesetas Baking vaahdoksi. Siivilöi jauhoseos vaahtoon varovasti sekoittaen. Kaada uunipellille leivinpaperin päälle.
  3. Paista uunin keskitasolla noin 6–8 minuuttia. Kumoa toisen leivinpaperin päälle ja irrota paperi heti. Jäähdytä ja leikkaa halutun muotoisiksi paloiksi.
  4. Valmista kahvi. Erottele keltuaiset ja valkuaiset toisistaan. Vatkaa keltuaiset ja Hermesetas Baking kuohkeaksi. Lisää mascarpone joukkoon. Jos seos löystyy, jatka vatkaamista kunnes se jälleen kuohkeutuu. Vaahdota valkuaiset ja sekoita nuolijalla keltuaisvaahtoon.
  5. Laita pala kakkupohjaa vuokaan ja kostuta espressolla. Lusikoi puolet mascarponevaahdosta päälle. Laita toinen kerros pohjaa, kostuta ja peitä vaahdolla. Anna tiramisun tekeytyä jääkaapissa 3 tuntia tai seuraavaan päivään. Sirottele päälle kaakaojauhetta ennen tarjoilua.

Ravintoarvot annosta kohti

1277
kj
273
kcal
9.9
proteiini g
13.7
hiilihydraatteja g
23.4
rasva g
← takaisin yleiskatsaukseen

Ainekset 12 annosta varten

Kakkupohja

1 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
4 kananmunaa
1½ dl Hermesetas Baking
1 dl vehnäjauhoja 1 dl perunajauhoja 2 tl leivinjauhetta 4 kananmunaa 1½ dl Hermesetas Baking

Vaahto

2–2½ dl espressoa
4 kananmunaa
1 dl Hermesetas Baking
500 g mascarponejuustoa
2 rkl kaakaojauhetta
2–2½ dl espressoa 4 kananmunaa 1 dl Hermesetas Baking 500 g mascarponejuustoa 2 rkl kaakaojauhetta

Käytetyt tuotteet

← takaisin yleiskatsaukseen