Talvimausteiset kuppikakut
Uanset om du bor i København, Ålborg eller Esbjerg: Denne opskrift på cupcakes er bare lækker! Skyr, et traditionelt islandsk surmælksprodukt, giver den specielle smag.
Valmistelu
- Esilämmitä uuni 170 °C:n lämpötilaan. Laita kuivat aineet kulhoon ja sekoita. Lisää voi ja sekoita muutaman minuutin ajan. Lisää creme fraiche, vatkaa ja lisää kananmuna samalla sekoittaen, kunnes taikina on sileä ja tasainen.
- Kaada taikina kuppikakkuvuokiin, niin että vuoat ovat 3/4 täynnä, ja laita uuniin. Paista kuppikakkuja 18 minuuttia tai kunnes ne ovat valmiita. Ota kuppikakut uunista ja anna niiden jäähtyä kokonaan.
- Laita kaikki kuorrutteen ainesosat kulhoon ja vatkaa ne huolellisesti sekaisin, kunnes kuorrute on kevyt ja ilmava. Tarkista maku ja lisää mahdollisesti Hermesetasta. Laita kuorrute pursotinpussiin, jossa on tähtitylla, ja koristele kuppikakut kauniilla pyörteellä.
Ravintoarvot annosta kohti
1352
kj
322
kcal
7
proteiini g
15
hiilihydraatteja g
26
rasva g
Ainekset 10 annosta varten
Kuppikakku:
180 g | Vehnäjauhoja |
20 g | Hermesetas Jauhe |
2 tl | Leivinjauhetta |
1 1/2 tl | Kanelia |
1 tl | Jauhettua muskottipähkinää |
1/2 tl | Suolaa |
1 tl | Vaniljajauhetta |
120 g | Voita, huoneenlämpöisenä |
1 dl | Creme fraichea |
1 | Kananmuna, huoneenlämpöisenä |
Kuorrute:
250 g | Mascasponea |
4 rkl | Skyriä |
1-2 tl | Hermesetas Jauhe |