Search

Syksyinen kanelimausteinen luumucrumble

45 min
Jälkiruoat
Leivonta

Heiss, knusprig, fruchtig - der Pflaumen-Crumble erwärmt an trüben Herbsttagen Ihre Seele. Mit griechischem Joghurt schmeckt er auch zum Frühstück.

Valmistelu

  1. Esilämmitä uuni 200 C-asteeseen ylä-/alalämmölle. Pese luumut, poista kivet ja puolita luumut. Laita uuninkestävään vuokaan ja esipaista 10 minuuttia keskitasolla.
  2. Sekoita sillä välin kaurahiutaleet, Hermesetas Jauhe ja kaneli kulhossa ja vaivaa voin kanssa yhteen. Pilko saksanpähkinät karkeaksi rouheeksi ja työstä crumbletaikinaan. Jaa valmis crumbletaikina esipaistettujen hedelmien päälle ja paista vielä 25 minuuttia.

    Vinkki: Erinomaista aamupalana kreikkalaisen jogurtin kera!

Ravintoarvot annosta kohti

1772
kj
422
kcal
8
proteiini g
40.5
hiilihydraatteja g
26
rasva g
← takaisin yleiskatsaukseen

Ainekset 2 annosta varten

Hedelmäpohja

400 g Luumuja
1 tl Kanelia
400 g Luumuja 1 tl Kanelia

Crumbletaikina

60 g Kaurahiutaleita
30 g Saksanpähkinöitä
30 g Voita
2 rkl Hermesetas Jauhe
1 tl Kanelia
60 g Kaurahiutaleita 30 g Saksanpähkinöitä 30 g Voita 2 rkl Hermesetas Jauhe 1 tl Kanelia

Käytetyt tuotteet

← takaisin yleiskatsaukseen