Spagetti bolognese
Valmistelu
Ravintoarvot annosta kohti
1797
                kj
              427
                kcal
                
              35
                proteiini g
                
              35.5
                hiilihydraatteja g
                
              13.5
                rasva g
                
              Ainekset 4 annosta varten
| 2 tl | Oliiviöljyä | 
| 1 | Sipuli | 
| 2 | Porkkanaa | 
| 4 | Valkosipulinkynttä | 
| 500 g | Naudan jauhelihaa | 
| Suolaa ja pippuria | |
| 2 dl | Punaviiniä | 
| 400 g | Tomaattimurskaa (1 purkki) | 
| 400 g | Kirsikkatomaatteja | 
| 140 g | Tomaattipyreetä (1 pieni purkki) | 
| 2 tl | Kuivattua oreganoa | 
| 1 tl | Kuivattua timjamia | 
| ripaus | Chilihiutaleita | 
| 1 | Laakerinlehti | 
| 10 tippaa | Hermesetas Nestettä | 
| 2 rkl | Tuoretta basilikaa | 
| 500 g | Tuorepastaa/spagettia | 
Koristelu:
| Parmesaania | |
| Tuoretta basilikaa | 
