Search

Sellerisalaatti, jossa paahdettuja pähkinöitä ja roquefortia

10 min
Salaatit

Erfrischender Salat mit Staudensellerie, gerösteten Walnusskernen und cremigem Roquefort: In nur 10 Minuten fertig. ➤ Garantiert eine gesunde Mittagspause.

Valmistelu

  1. Paahda saksanpähkinän sydämet (voi ohittaa, jos käytät paahdettuja saksanpähkinöitä): Esilämmitä uuni 180 °C asteeseen ylä-/alalämmölle. Aseta saksanpähkinät leivinpaperille ja paahda viisi minuuttia sekoittaen niitä ajoittain. Ota pois uunista ja anna jäähtyä.
  2. Leikkaa varsiselleri ohuiksi suikaleiksi ja sekoita valkoviinietikan, Hermesetas Nesteen ja rapsiöljyn kanssa. Hakkaa saksanpähkinät ja kuutioi roquefort. Lisää molemmat ja sekoita. Mausta suolalla ja tarjoile.

Ravintoarvot annosta kohti

821
kj
192
kcal
6
proteiini g
1.5
hiilihydraatteja g
18.5
rasva g
← takaisin yleiskatsaukseen

Ainekset 2 annosta varten

3 vartta Varsiselleriä
40 g Roquefort-juustoa
20 g Paahdettuja saksanpähkinän sydämiä
1 rkl Rapsiöljyä
1 rkl Valkoviinietikkaa
5 tippaa Hermesetas Neste
Suolaa
3 vartta Varsiselleriä 40 g Roquefort-juustoa 20 g Paahdettuja saksanpähkinän sydämiä 1 rkl Rapsiöljyä 1 rkl Valkoviinietikkaa 5 tippaa Hermesetas Neste Suolaa

Käytetyt tuotteet

← takaisin yleiskatsaukseen