Sellerisalaatti, jossa paahdettuja pähkinöitä ja roquefortia
Erfrischender Salat mit Staudensellerie, gerösteten Walnusskernen und cremigem Roquefort: In nur 10 Minuten fertig. ➤ Garantiert eine gesunde Mittagspause.
Valmistelu
- Paahda saksanpähkinän sydämet (voi ohittaa, jos käytät paahdettuja saksanpähkinöitä): Esilämmitä uuni 180 °C asteeseen ylä-/alalämmölle. Aseta saksanpähkinät leivinpaperille ja paahda viisi minuuttia sekoittaen niitä ajoittain. Ota pois uunista ja anna jäähtyä.
- Leikkaa varsiselleri ohuiksi suikaleiksi ja sekoita valkoviinietikan, Hermesetas Nesteen ja rapsiöljyn kanssa. Hakkaa saksanpähkinät ja kuutioi roquefort. Lisää molemmat ja sekoita. Mausta suolalla ja tarjoile.
Ravintoarvot annosta kohti
821
kj
192
kcal
6
proteiini g
1.5
hiilihydraatteja g
18.5
rasva g
Ainekset 2 annosta varten
3 vartta | Varsiselleriä |
40 g | Roquefort-juustoa |
20 g | Paahdettuja saksanpähkinän sydämiä |
1 rkl | Rapsiöljyä |
1 rkl | Valkoviinietikkaa |
5 tippaa | Hermesetas Neste |
Suolaa |