Search

Salaattisikuriveneet curry-broilerisalaatin kera

25 min
Salaatit
Suolaiset

Broilerisalaatti ja currykastike tarjotaan salaattisikuriveneissä koristeltuna viinirypäleillä ja krassilla. Alkuruoaksi tai välipalaksi: Tämä on nautinto!

Valmistelu

  1. Leikkaa broilerinrinta pieniksi paloiksi, ruskista 1 rkl:ssa oliiviöljyä ja mausta suolalla ja pippurilla. Pese ja puolita viinirypäleet. Aseta molemmat sivuun.
  2. Currykastiketta varten sekoita hapan kevytkerma sekä Hermesetas, sitruunamehu, curryjauhe, valkosipuli, suola ja pippuri sauvasekoittimella tasaiseksi kastikkeeksi. Kaada currykastike broilerinpalojen joukkoon ja sekoita hyvin.
  3. Puhdista salaattisikuri, leikkaa alaosasta pala pois ja jaa veneiksi. Leikkaa salaattisikurin ydin viipaleiksi ja laita viipaleet sekä puolet viinirypäleistä broilerisalaattiin ja sekoita hyvin.
    Tarjoilua varten jaa broilerisalaatti salaattisikuriveneisiin ja koristele lopuilla viinirypäleillä ja krassilla.

Ravintoarvot annosta kohti

1398
kj
333
kcal
34
proteiini g
15.5
hiilihydraatteja g
15
rasva g
← takaisin yleiskatsaukseen

Ainekset 2 annosta varten

250 g Broilerinrintaa
1 rkl Oliiviöljyä
150 g Punaisia viinirypäleitä
100 g Hapanta kevytkermaa
5 tippaa Hermesetas Makeutusneste
1 rkl Sitruunamehua
2 tl Curryjauhetta
1 kpl Valkosipulinkynsi (pieni)
2 kpl Salaattisikuri
1 rkl Tuoretta krassia
Suolaa ja pippuria
250 g Broilerinrintaa 1 rkl Oliiviöljyä 150 g Punaisia viinirypäleitä 100 g Hapanta kevytkermaa 5 tippaa Hermesetas Makeutusneste 1 rkl Sitruunamehua 2 tl Curryjauhetta 1 kpl Valkosipulinkynsi (pieni) 2 kpl Salaattisikuri 1 rkl Tuoretta krassia Suolaa ja pippuria

Käytetyt tuotteet

← takaisin yleiskatsaukseen