Salaattisikuriveneet curry-broilerisalaatin kera
Broilerisalaatti ja currykastike tarjotaan salaattisikuriveneissä koristeltuna viinirypäleillä ja krassilla. Alkuruoaksi tai välipalaksi: Tämä on nautinto!
Valmistelu
- Leikkaa broilerinrinta pieniksi paloiksi, ruskista 1 rkl:ssa oliiviöljyä ja mausta suolalla ja pippurilla. Pese ja puolita viinirypäleet. Aseta molemmat sivuun.
- Currykastiketta varten sekoita hapan kevytkerma sekä Hermesetas, sitruunamehu, curryjauhe, valkosipuli, suola ja pippuri sauvasekoittimella tasaiseksi kastikkeeksi. Kaada currykastike broilerinpalojen joukkoon ja sekoita hyvin.
- Puhdista salaattisikuri, leikkaa alaosasta pala pois ja jaa veneiksi. Leikkaa salaattisikurin ydin viipaleiksi ja laita viipaleet sekä puolet viinirypäleistä broilerisalaattiin ja sekoita hyvin.
Tarjoilua varten jaa broilerisalaatti salaattisikuriveneisiin ja koristele lopuilla viinirypäleillä ja krassilla.
Ravintoarvot annosta kohti
1398
kj
333
kcal
34
proteiini g
15.5
hiilihydraatteja g
15
rasva g
Ainekset 2 annosta varten
250 g | Broilerinrintaa |
1 rkl | Oliiviöljyä |
150 g | Punaisia viinirypäleitä |
100 g | Hapanta kevytkermaa |
5 tippaa | Hermesetas Makeutusneste |
1 rkl | Sitruunamehua |
2 tl | Curryjauhetta |
1 kpl | Valkosipulinkynsi (pieni) |
2 kpl | Salaattisikuri |
1 rkl | Tuoretta krassia |
Suolaa ja pippuria |