Salaatti viikunoiden ja parmankinkun kera
In 10 Minuten fertig: Unser Salat mit frischen Feigen und würzigem Parmaschinken macht es leicht, gesund zu essen. Auch zum Mitnehmen bestens geeignet.
Valmistelu
- Pese salaatti, puhdista se, linkoa kuivaksi ja revi se sopiviksi suupaloiksi. Puhdista viikunat ja leikkaa ne lohkoiksi. Puhdista kevätsipuli ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi.
- Jaa salaatti kahdelle lautaselle. Levitä lohkoiksi leikatut viikunat ja parmankinkku salaatin päälle ja ripottele kevätsipuli kinkun päälle.
- Sekoita etikkakastiketta varten oliiviöljy ja balsamietikka, mausta suolalla. Kaada salaatin päälle ja tarjoile heti.
Ravintoarvot annosta kohti
1052
kj
250
kcal
18.5
proteiini g
18.5
hiilihydraatteja g
11.5
rasva g
Ainekset 2 annosta varten
Salaattiin
200 g | Sekasalaattia |
4 kpl | Viikunoita |
1 kpl | Kevätsipulia |
100 g | Parmankinkkua |
Salaattikastikkeeseen
1 rkl | Oliiviöljyä |
1 rkl | Balsamietikkaa |
10 tippaa | Hermesetas Neste |
1 ripaus | Suolaa |