Search

Salaatti viikunoiden ja parmankinkun kera

10 min
Salaatit
Suolaiset

In 10 Minuten fertig: Unser Salat mit frischen Feigen und würzigem Parmaschinken macht es leicht, gesund zu essen. Auch zum Mitnehmen bestens geeignet.

Valmistelu

  1. Pese salaatti, puhdista se, linkoa kuivaksi ja revi se sopiviksi suupaloiksi. Puhdista viikunat ja leikkaa ne lohkoiksi. Puhdista kevätsipuli ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi.
  2. Jaa salaatti kahdelle lautaselle. Levitä lohkoiksi leikatut viikunat ja parmankinkku salaatin päälle ja ripottele kevätsipuli kinkun päälle.
  3. Sekoita etikkakastiketta varten oliiviöljy ja balsamietikka, mausta suolalla. Kaada salaatin päälle ja tarjoile heti.

Ravintoarvot annosta kohti

1052
kj
250
kcal
18.5
proteiini g
18.5
hiilihydraatteja g
11.5
rasva g
← takaisin yleiskatsaukseen

Ainekset 2 annosta varten

Salaattiin

200 g Sekasalaattia
4 kpl Viikunoita
1 kpl Kevätsipulia
100 g Parmankinkkua
200 g Sekasalaattia 4 kpl Viikunoita 1 kpl Kevätsipulia 100 g Parmankinkkua

Salaattikastikkeeseen

1 rkl Oliiviöljyä
1 rkl Balsamietikkaa
10 tippaa Hermesetas Neste
1 ripaus Suolaa
1 rkl Oliiviöljyä 1 rkl Balsamietikkaa 10 tippaa Hermesetas Neste 1 ripaus Suolaa

Käytetyt tuotteet

← takaisin yleiskatsaukseen