Search

Porkkanakakku

70 min
Leivonta

Porkkana ja hasselpähkinä kuuluvat porkkanakakkuun, tottakai. Mutta kokeilepa lisätä sitruunaa, kanelia, neilikkaa ja pieni hyppysellinen suolaa! saat uutta twistiä perinteiseen kakkuun.

Valmistelu

  1. Voitele ja korppujauhota tasapohjainen vuoka. Kuumenna uuni 180º. Kuori ja raasta porkkanat hienoksi raasteeksi. Vatkaa kananmunat, Hermesetas Makeutusjauhe, sitruunankuori ja – mehu vaaleaksi seokseksi.
  2. Sekoita jauhot, leivinjauhe, pähkinäjauhe ja mausteet. Lisää kuivaaineet ja porkkanaraaste munavaahd on joukkoon.
  3. Kaada taikina vuokaan - Ø 26 cm irtopohjavuoka. Paista uunissa 35–40 minuuttia.

Ravintoarvot annosta kohti

557
kj
133
kcal
5
proteiini g
5
hiilihydraatteja g
6
rasva g
← takaisin yleiskatsaukseen

Ainekset 12 annosta varten

500 g Porkkanoita
2 dl Hermesetas -makeutusjauhetta
1/2 dl Sitruunamehua
5 Kananmunaa
80 g Hasselpähkinäjauhetta
2 1/2 dl Vehnäjauhoja
3 1/2 tl Leivinjauhetta
1 tl Jauhettua kanelia
1/2 tl Hauhettua neilikkaa
Hyppysellinen suolaa
1 Sitruunan raastettu kuori
500 g Porkkanoita 2 dl Hermesetas -makeutusjauhetta 1/2 dl Sitruunamehua 5 Kananmunaa 80 g Hasselpähkinäjauhetta 2 1/2 dl Vehnäjauhoja 3 1/2 tl Leivinjauhetta 1 tl Jauhettua kanelia 1/2 tl Hauhettua neilikkaa Hyppysellinen suolaa 1 Sitruunan raastettu kuori

Käytetyt tuotteet

← takaisin yleiskatsaukseen