Search

Passiopannacotta ja hedelmäsalaattia

240 min
Jälkiruoat

Valmistelu

  1. Laita liivatelehdet kylmään veteen ja anna liota 5 minuuttia. Sekoita kerma, maito ja Hermesetas Baking kattilassa. Kiehauta. Ota pois liedeltä, puristele liivatelehdet kuivaksi liiasta vedestä ja sulata kuuman nesteen joukkoon. Halkaise passiohedelmät, lisää hedelmäliha kermaseokseen. Kaada annosmaljoihin ja anna hyytyä kylmässä 4 tuntia tai yön yli.
  2. Valmista hedelmäsalaatti juuri ennen tarjoilua. Leikkaa appelsiini kalvottomiksi lohkoiksi. Aseta hedelmä työlaudalle, poista kuori ja valkoinen osa hedelmän muotoa seuraten. Pidä kuorittu appelsiini toisessa kädessä ja leikkaa lohko irti terävällä veitsellä molemmin puolin kalvojen viertä keskustaan asti. Leikkaa niin, että kalvoihin jää hedelmälihaa mahdollisimman vähän. Purista rankaan jäänyt mehu kulhoon ja sekoita joukkoon Hermesetas Baking. Halkaise viinirypäleet, kuori ja kuutio kiivi. Sekoita kaikki yhteen ja annostele pannacotan päälle.

Ravintoarvot annosta kohti

806
kj
195
kcal
2.8
proteiini g
11.8
hiilihydraatteja g
14.0
rasva g
← takaisin yleiskatsaukseen

Ainekset 6 annosta varten

Pannacotta

3 (9 g) liivatelehteä
2 dl kermaa
2 dl maitoa
1 dl Hermesetas Baking
2 passiohedelmää
3 (9 g) liivatelehteä 2 dl kermaa 2 dl maitoa 1 dl Hermesetas Baking 2 passiohedelmää

Hedelmäsalaatti

1 appelsiini
100 g viinirypäleitä
1 kiivi
1 rkl Hermesetas Baking
1 appelsiini 100 g viinirypäleitä 1 kiivi 1 rkl Hermesetas Baking

Käytetyt tuotteet

← takaisin yleiskatsaukseen