Search

Päärynächutney juustolautasen oheen

40 min
Suolaiset

Täydellinen lisuke maukkaalle juustolautaselle: Kokeile tätä vastustamatonta päärynächutneyta, jossa on mukana inkivääriä, valkosipulia ja korintteja!

Valmistelu

  1. Kuori hedelmät ja leikkaa pieniksi paloiksi. Hakkaa sipuli, chili, inkivääri ja valkosipuli erittäin hienoksi. Aseta kaikki sivuun.
  2. Kuullota sipulit. Lisää valkosipuli, chili ja inkivääri, ja hauduta edelleen. Lisää paloitellut hedelmät, Hermesetas Jauhe, mausteet, vesi ja omenaviinietikka, ja anna kiehua hiljalleen noin 30 minuuttia. Ota sitten neilikat pois chutneysta, sillä aromista tulee muuten liian voimakas. Mausta suolalla ja täytä vielä kuumana laseihin.

Ravintoarvot annosta kohti

164
kj
39
kcal
0.5
proteiini g
8.5
hiilihydraatteja g
0.5
rasva g
← takaisin yleiskatsaukseen

Ainekset 6 annosta varten

200 g Päärynää
100 g Omenaa
1/2 kpl Punasipulia
1 kpl Valkosipulinkynsi
1 tl Tuoretta inkivääriä
1 kpl Thaichili (ei pakollinen)
100 ml Vettä
50 ml Omenaviinietikkaa
1 rkl Hermesetas Jauhe
1 rkl Korintteja
1 tl Sinapinsiemeniä
2 kpl Neilikkaa
1 hyppysellinen Kanelia
Suolaa
200 g Päärynää 100 g Omenaa 1/2 kpl Punasipulia 1 kpl Valkosipulinkynsi 1 tl Tuoretta inkivääriä 1 kpl Thaichili (ei pakollinen) 100 ml Vettä 50 ml Omenaviinietikkaa 1 rkl Hermesetas Jauhe 1 rkl Korintteja 1 tl Sinapinsiemeniä 2 kpl Neilikkaa 1 hyppysellinen Kanelia Suolaa

Käytetyt tuotteet

← takaisin yleiskatsaukseen