Päärynächutney juustolautasen oheen
Täydellinen lisuke maukkaalle juustolautaselle: Kokeile tätä vastustamatonta päärynächutneyta, jossa on mukana inkivääriä, valkosipulia ja korintteja!
Valmistelu
- Kuori hedelmät ja leikkaa pieniksi paloiksi. Hakkaa sipuli, chili, inkivääri ja valkosipuli erittäin hienoksi. Aseta kaikki sivuun.
- Kuullota sipulit. Lisää valkosipuli, chili ja inkivääri, ja hauduta edelleen. Lisää paloitellut hedelmät, Hermesetas Jauhe, mausteet, vesi ja omenaviinietikka, ja anna kiehua hiljalleen noin 30 minuuttia. Ota sitten neilikat pois chutneysta, sillä aromista tulee muuten liian voimakas. Mausta suolalla ja täytä vielä kuumana laseihin.
Ravintoarvot annosta kohti
164
kj
39
kcal
0.5
proteiini g
8.5
hiilihydraatteja g
0.5
rasva g
Ainekset 6 annosta varten
200 g | Päärynää |
100 g | Omenaa |
1/2 kpl | Punasipulia |
1 kpl | Valkosipulinkynsi |
1 tl | Tuoretta inkivääriä |
1 kpl | Thaichili (ei pakollinen) |
100 ml | Vettä |
50 ml | Omenaviinietikkaa |
1 rkl | Hermesetas Jauhe |
1 rkl | Korintteja |
1 tl | Sinapinsiemeniä |
2 kpl | Neilikkaa |
1 hyppysellinen | Kanelia |
Suolaa |