Search

Nopea kirsikkajäätelö

10 min
Jälkiruoat

Jogurt, Rahm, Kirschen und 2 Esslöffel Assugrin: 4 Zutaten für ein schnelles Kirsch Glacé, das noch lange in Erinnerung bleibt.

Valmistelu

  1. Hienonna pakastekirsikat ja Hermesetas Jauhe yleiskoneessa mahdollisimman pieneksi. Sekoita jogurtti ja kerma ja lisää ne hitaasti joukkoon. Tarjoile heti ja nauti.

    Vinkki: Resepti on helposti toteutettavissa ilman tehokasta yleiskonettakin. Anna tällöin kirsikoiden sulaa 10 minuuttia ja soseuta ne sitten yhdessä Hermesetas Jauheen, jogurtin ja kerman kanssa. Valmiin kirsikkaseoksen voi sitten laittaa matalassa kulhossa pakastelokeroon. Sekoita puolen tunnin välein ja odota, että jäätelöseos kiteytyy. Näin voi myös auttaa tilannetta, jos jäätelöstä on tullut liian juoksevaa.

Ravintoarvot annosta kohti

941
kj
224
kcal
4.5
proteiini g
26.5
hiilihydraatteja g
11.5
rasva g
← takaisin yleiskatsaukseen

Ainekset 2 annosta varten

300 g Pakastekirsikoita
2 rkl Hermesetas Jauhe
100 g Jogurttia
50 g Kermaa
300 g Pakastekirsikoita 2 rkl Hermesetas Jauhe 100 g Jogurttia 50 g Kermaa

Käytetyt tuotteet

← takaisin yleiskatsaukseen