 
        Mausteiset tofugrillivartaat, joissa paprikaa ja kesäkurpitsaa
Würzige Abwechslung für Ihre vegane Sommerparty: Marinierte Grillspiesse mit Räuchertofu, Paprika und Zucchini. Leicht und lecker!
Valmistelu
- Sekoita marinadin ainekset pienessä kulhossa hyvin lusikalla. Suolan pitäisi olla liuennut hyvin.
- Leikkaa vartaiden vihannekset ja savustettu tofu yhtä suuriksi viipaleiksi ja laita niitä vuorotellen bambuvartaisiin. Voitele valmiit vartaat esivalmistetulla marinadilla ja anna niiden vetäytyä parhaiten vähintään 30 minuuttia, ennen kuin laitat ne grilliin.
- Grillaa valmiit vartaat kaikilta puolilta keskilämmöllä ja tarjoile kuumina. Lisänä maistuvat tuoresalaatti ja leipä.
Ravintoarvot annosta kohti
1650
                kj
              393
                kcal
                
              14.5
                proteiini g
                
              11.5
                hiilihydraatteja g
                
              32.5
                rasva g
                
              Ainekset 2 annosta varten
Vartaisiin
| 150 g | Savustettua tofua | 
| 1 kpl | Kesäkurpitsa | 
| 1 kpl | Punainen paprika | 
| 2 kpl | Kevätsipulia | 
Marinadiin
| 50 ml | Rapsiöljyä | 
| 1 rkl | Soijakastiketta | 
| 10 tippaa | Hermesetas Neste | 
| 1 tl | Paprikajauhetta | 
| 1/2 tl | Chiliä | 
| 1/2 tl | Oreganoa | 
| 1/2 tl | Suolaa | 
