Search

Manteliriisi

20 min
Jälkiruoat

Riisivanukas- Ihana jälkiruoka koko perheelle: herkullinen, kermainen riisivanukas sisältää manteleita, on sokeriton ja sopii myös diabeetikoille.

Valmistelu

  1. Keitä annos riisipuuroa 1 litrasta maitoa ja noin 2 dl:sta riisiä – älä lisää suolaa. (Katso ohje esim. puuroriisipaketista)
  2. Kun riisipuuro on jäähtynyt, sekoita siihen vaniljansiemenet, rouhitut mantelit, raastettu sitruunankuori ja Hermesetas Makeutusjauhe.
  3. Vaahdota kerma ja kääntele kermavaahto puuroon. Tarjoile lämpimän kirsikkakastikkeen kanssa.

Ravintoarvot annosta kohti

2065
kj
491
kcal
11
proteiini g
36
hiilihydraatteja g
34
rasva g
← takaisin yleiskatsaukseen

Ainekset 6 annosta varten

1 Annos riisipuuroa
2 rkl Hermesetas-makeutusjauhetta
1 Vaniljatangon siemenet
50 g Kuorittuja ja hienoksi rouhittuja manteleita
3 - 4 dl Kuohukermaa vähän raastettua sitruunankuorta
1 Annos riisipuuroa 2 rkl Hermesetas-makeutusjauhetta 1 Vaniljatangon siemenet 50 g Kuorittuja ja hienoksi rouhittuja manteleita 3 - 4 dl Kuohukermaa vähän raastettua sitruunankuorta

Käytetyt tuotteet

← takaisin yleiskatsaukseen