Mangolassi-mehujäät
Mehujääpuikkoja? Vai mieluummin mangolassia? Reseptillämme saat molempia kerralla! Nauti vegaanisista mehujäistä.
Valmistelu
- Kuori mango, leikkaa se karkeiksi pieniksi palasiksi ja soseuta sitten yhdessä Hermesetas Jauheen kanssa. Kaada puolet mangokastikkeesta mehujäämuotteihin, noin 1–2 cm:n hedelmäkerros jokaiseen muottiin ja aseta vähintään 30 minuutiksi pakastelokeroon.
- Vaaleaa kerrosta varten sekoita kookosjogurtti ja Hermesetas Jauhe ja jaa seos osittain täytettyihin mehujäämuotteihin. Aseta uudelleen pakastelokeroon noin 30 minuutiksi.
- Jaa lopuksi loput mangokastikkeesta mehujäämuotteihin ja upota niihin tikut. Aseta pakastimeen vielä 2 tunniksi, jotta mehujäät pakastuvat täysin. Nauti.
Ravintoarvot annosta kohti
224
kj
53
kcal
0.5
proteiini g
8
hiilihydraatteja g
2
rasva g
Ainekset 4 annosta varten
Jogurttikerrokseen
100 g | Kookosjogurtti (vaihtoehto: kreikkalainen jogurtti) |
1 tl | Hermesetas Jauhe |
Hedelmäkerrokseen
200 g | Tuoretta mangoa |
2 tl | Hermesetas Jauhe |
Lisäksi tarvitaan:
1 | Tikun sisältäviä mehujäämuotteja |