Search

Mangolassi-mehujäät

10 min
Jälkiruoat

Mehujääpuikkoja? Vai mieluummin mangolassia? Reseptillämme saat molempia kerralla! Nauti vegaanisista mehujäistä.

Valmistelu

  1. Kuori mango, leikkaa se karkeiksi pieniksi palasiksi ja soseuta sitten yhdessä Hermesetas Jauheen kanssa. Kaada puolet mangokastikkeesta mehujäämuotteihin, noin 1–2 cm:n hedelmäkerros jokaiseen muottiin ja aseta vähintään 30 minuutiksi pakastelokeroon.
  2. Vaaleaa kerrosta varten sekoita kookosjogurtti ja Hermesetas Jauhe ja jaa seos osittain täytettyihin mehujäämuotteihin. Aseta uudelleen pakastelokeroon noin 30 minuutiksi.
  3. Jaa lopuksi loput mangokastikkeesta mehujäämuotteihin ja upota niihin tikut. Aseta pakastimeen vielä 2 tunniksi, jotta mehujäät pakastuvat täysin. Nauti.

Ravintoarvot annosta kohti

224
kj
53
kcal
0.5
proteiini g
8
hiilihydraatteja g
2
rasva g
← takaisin yleiskatsaukseen

Ainekset 4 annosta varten

Jogurttikerrokseen

100 g Kookosjogurtti (vaihtoehto: kreikkalainen jogurtti)
1 tl Hermesetas Jauhe
100 g Kookosjogurtti (vaihtoehto: kreikkalainen jogurtti) 1 tl Hermesetas Jauhe

Hedelmäkerrokseen

200 g Tuoretta mangoa
2 tl Hermesetas Jauhe
200 g Tuoretta mangoa 2 tl Hermesetas Jauhe

Lisäksi tarvitaan:

1 Tikun sisältäviä mehujäämuotteja
1 Tikun sisältäviä mehujäämuotteja

Käytetyt tuotteet

← takaisin yleiskatsaukseen