Search

Mangojogurttikakku

390 min
Jälkiruoat
Leivonta

Valmistelu

  1. Pingota irtopohjakakkuvuoka (halkaisijaltaan 22–24 cm) leivinpaperilla.
  2. Mittaa kulhoon murskattu granola. Sekoita sulatettu margariini ja hunaja granolan joukkoon. Painele seos vuokaan tasaisesti ja laita vuoka kylmään täytteiden valmistuksen ajaksi.
  3. Valmista jogurttitäyte. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita kermavaahdon joukkoon jogurtti ja Hermesetas Baking -sokerinkorvike. Raasta sekaan hyvin pestyn appelsiinin kuori. Kuumenna 2 rkl appelsiinimehua. Purista liivatteista vesi pois ja sulata liivatteet mehuun. Kaada hieman jäähtynyt liivateseos kerma-jogurttiseokseen samalla hyvin sekoittaen. Kaada täyte vuokaan pohjan päälle ja tasoita pinta. Anna hyytyä kylmässä 2 tuntia.
  4. Valmista mango-jogurttitäyte. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita kermavaahdon joukkoon jogurtti, Hermesetas Baking -sokerinkorvike ja mangosose. Kuumenna 2 rkl appelsiinimehua ja sulata liivatteet mehuun. Kaada liivateseos kerma-jogurttiseokseen samalla hyvin sekoittaen. Kaada täyte vuokaan ja tasoita pinta. Anna hyytyä kylmässä 4 tuntia tai seuraavaan päivään.
  5. Nosta kakku vuoasta tarjoiluvadille. Koristele kakun pinta mango- ja kiivisiivuilla, ananaskirsikoilla ja appelsiinilla tai muilla hedelmillä. Viimeistele sitruunamelissalla.

Ravintoarvot annosta kohti

1459
kj
348
kcal
6
proteiini g
39
hiilihydraatteja g
21
rasva g
← takaisin yleiskatsaukseen

Ainekset 10 annosta varten

Pohja

4 dl granolaa tai rapeaa mysliä
50 g margariinia tai voita
½ dl hunajaa
4 dl granolaa tai rapeaa mysliä 50 g margariinia tai voita ½ dl hunajaa

Jogurttitäyte

4 liivatelehteä
2 dl vispikermaa
2 dl turkkilaista jogurttia
½ dl Hermesetas Baking -sokerinkorviketta
1 appelsiinin kuori
2 rkl appelsiinimehua
4 liivatelehteä 2 dl vispikermaa 2 dl turkkilaista jogurttia ½ dl Hermesetas Baking -sokerinkorviketta 1 appelsiinin kuori 2 rkl appelsiinimehua

Mangojogurttitäyte

4 liivatelehteä
2 dl vispikermaa
2 dl turkkilaista jogurttia
½ dl Hermesetas Baking -sokerinkorviketta
2 dl mangososetta
2 rkl appelsiinimehua
4 liivatelehteä 2 dl vispikermaa 2 dl turkkilaista jogurttia ½ dl Hermesetas Baking -sokerinkorviketta 2 dl mangososetta 2 rkl appelsiinimehua

Koristeluun

tuoreita hedelmiä
sitruunamelissa
tuoreita hedelmiä sitruunamelissa

Käytetyt tuotteet

← takaisin yleiskatsaukseen