Search

Low Carb -mustikkamuffinit

30 min
Jälkiruoat
Leivonta

Low Carb -resepti mustikkamuffineiden ystäville ➤ Yksinkertainen ja nopea, mutta myös hykerryttävän herkullinen. Kokeiletko?

Valmistelu

  1. Esilämmitä uuni 180 °C:seen ylä- / alalämmölle ja aseta muffinivuokaan kuusi paperimuottia (tai voitele ja jauhota se jauhetuilla manteleilla).
  2. Laita jauhetut mantelit, Hermesetas Jauhe, leivinjauhe ja suola kulhoon ja sekoita ne. Lisää kananmunat ja maito ja sekoita kaikki tasaiseksi taikinaksi.
  3. Huuhdo mustikat ja sekoita nekin taikinaan. Jaa valmis taikina esivalmisteltuun vuokaan ja paista noin 25 minuuttia keskitasolla.

    Vinkki: Jos käytät pakastemustikoita, älä sulata niitä, vaan sekoita ne taikinaan jäisinä.

Ravintoarvot annosta kohti

733
kj
174
kcal
9
proteiini g
3.5
hiilihydraatteja g
14
rasva g
← takaisin yleiskatsaukseen

Ainekset 6 annosta varten

150 g Jauhettuja, kaltattuja manteleita
3 rkl (n. 6 g) Hermesetas Jauhe
1 tl Leivinjauhetta
60 ml Maitoa
2 kpl Kananmunia (koko M)
75 g Mustikoita
150 g Jauhettuja, kaltattuja manteleita 3 rkl (n. 6 g) Hermesetas Jauhe 1 tl Leivinjauhetta 60 ml Maitoa 2 kpl Kananmunia (koko M) 75 g Mustikoita