Low Carb -mustikkamuffinit
Low Carb -resepti mustikkamuffineiden ystäville ➤ Yksinkertainen ja nopea, mutta myös hykerryttävän herkullinen. Kokeiletko?
Valmistelu
- Esilämmitä uuni 180 °C:seen ylä- / alalämmölle ja aseta muffinivuokaan kuusi paperimuottia (tai voitele ja jauhota se jauhetuilla manteleilla).
- Laita jauhetut mantelit, Hermesetas Jauhe, leivinjauhe ja suola kulhoon ja sekoita ne. Lisää kananmunat ja maito ja sekoita kaikki tasaiseksi taikinaksi.
- Huuhdo mustikat ja sekoita nekin taikinaan. Jaa valmis taikina esivalmisteltuun vuokaan ja paista noin 25 minuuttia keskitasolla.
Vinkki: Jos käytät pakastemustikoita, älä sulata niitä, vaan sekoita ne taikinaan jäisinä.
Ravintoarvot annosta kohti
733
kj
174
kcal
9
proteiini g
3.5
hiilihydraatteja g
14
rasva g
Ainekset 6 annosta varten
150 g | Jauhettuja, kaltattuja manteleita |
3 rkl (n. 6 g) | Hermesetas Jauhe |
1 tl | Leivinjauhetta |
60 ml | Maitoa |
2 kpl | Kananmunia (koko M) |
75 g | Mustikoita |