Search

Itse tehdyt banaani-suklaamyslipatukat

45 min
Leivonta

Itse tehdyt myslipatukat ovat virtaa antava välipala: banaani, suklaa ja cashewpähkinät tuovat uusia voimia.

Valmistelu

  1. Esilämmitä uuni 180 °C asteeseen ylä-/alalämmölle.

    Sekoita kuivat ainekset hyvin kulhossa. Survo banaani haarukalla, lisää se kookosöljyn ja kananmunan kanssa kuivien ainesten joukkoon ja sekoita hyvin.
  2. Levitä massa tasaisesti leivinpaperin päälle leivinpellille (noin 2 cm:n paksuudelle). Leikkaa veitsellä noin 2x5 cm:n kokoisiksi paloiksi ja paista 30 minuuttia esilämmitetyssä uunissa.
  3. Anna patukoiden jäähtyä täysin, ennen kuin koristelet ne. Lämmitä koristelua varten noin 30 g suklaata vesihauteessa ja valuta se patukoiden päällysteeksi.

Ravintoarvot annosta kohti

499
kj
119
kcal
3
proteiini g
9
hiilihydraatteja g
8
rasva g
← takaisin yleiskatsaukseen

Ainekset 20 annosta varten

Taikinaan

1 Hyvin kypsä banaani
0.7 dl Kookosöljyä
1 Kananmuna, koko M
2 dl Karkeita kaurahiutaleita
50 g Hienonnettuja cashewpähkinöitä
0.5 dl Kookoshiutaleita
2 rkl Leivontakaakaota
1 rkl Kaakaonibsejä
2 tl Hermesetas Jauhe
1 Hyvin kypsä banaani 0.7 dl Kookosöljyä 1 Kananmuna, koko M 2 dl Karkeita kaurahiutaleita 50 g Hienonnettuja cashewpähkinöitä 0.5 dl Kookoshiutaleita 2 rkl Leivontakaakaota 1 rkl Kaakaonibsejä 2 tl Hermesetas Jauhe

Koristeluun

30 g Suklaata (väh. 60 % kaakaota)
30 g Suklaata (väh. 60 % kaakaota)

Käytetyt tuotteet

← takaisin yleiskatsaukseen