Itse tehdyt banaani-suklaamyslipatukat
Itse tehdyt myslipatukat ovat virtaa antava välipala: banaani, suklaa ja cashewpähkinät tuovat uusia voimia.
Valmistelu
- Esilämmitä uuni 180 °C asteeseen ylä-/alalämmölle.
Sekoita kuivat ainekset hyvin kulhossa. Survo banaani haarukalla, lisää se kookosöljyn ja kananmunan kanssa kuivien ainesten joukkoon ja sekoita hyvin. - Levitä massa tasaisesti leivinpaperin päälle leivinpellille (noin 2 cm:n paksuudelle). Leikkaa veitsellä noin 2x5 cm:n kokoisiksi paloiksi ja paista 30 minuuttia esilämmitetyssä uunissa.
- Anna patukoiden jäähtyä täysin, ennen kuin koristelet ne. Lämmitä koristelua varten noin 30 g suklaata vesihauteessa ja valuta se patukoiden päällysteeksi.
Ravintoarvot annosta kohti
499
kj
119
kcal
3
proteiini g
9
hiilihydraatteja g
8
rasva g
Ainekset 20 annosta varten
Taikinaan
1 | Hyvin kypsä banaani |
0.7 dl | Kookosöljyä |
1 | Kananmuna, koko M |
2 dl | Karkeita kaurahiutaleita |
50 g | Hienonnettuja cashewpähkinöitä |
0.5 dl | Kookoshiutaleita |
2 rkl | Leivontakaakaota |
1 rkl | Kaakaonibsejä |
2 tl | Hermesetas Jauhe |
Koristeluun
30 g | Suklaata (väh. 60 % kaakaota) |