Search

Kyssäkaali-omenacarpaccio

25 min
Salaatit
Suolaiset

Vegaaninen ja rapea carpaccio, jossa on kyssäkaalia ja omenoita. Päällä saksanpähkinöitä, pinjansiemeniä ja vihanneskrassia. Yksinkertaisesti herkullista!

Valmistelu

  1. Hienonna saksanpähkinät, paahda niitä yhdessä pinjansiementen kanssa pannulla ilman öljyä ja aseta sivuun. Sekoita salaattikastikkeen ainekset pienessä kulhossa ja aseta sivuun.
  2. Kuori kyssäkaali ja höylää se vihannesleikkurilla hyvin ohuiksi viipaleiksi. Pese omena, poista sen varsi ja höylää ohuiksi viipaleiksi samaa asetusta käyttäen.
  3. Tarjoilua varten asettele höylättyjä kyssäkaali- ja omenaviipaleita kahdelle lautaselle vuorotellen ympyrän muotoon. Pirskota päälle salaattikastiketta ja koristele paahdetuilla pähkinöillä ja pienellä määrällä krassia.

Ravintoarvot annosta kohti

1390
kj
331
kcal
6.5
proteiini g
12.5
hiilihydraatteja g
27
rasva g
← takaisin yleiskatsaukseen

Ainekset 2 annosta varten

Carpaccioon

1 kpl Keskisuuri kyssäkaali
1 kpl Kiinteä omena (esim. Elstar)
20 g Saksanpähkinöitä
20 g Pinjansiemeniä
1 rkl Vihanneskrassia
1 kpl Keskisuuri kyssäkaali 1 kpl Kiinteä omena (esim. Elstar) 20 g Saksanpähkinöitä 20 g Pinjansiemeniä 1 rkl Vihanneskrassia

Salaattikastikkeeseen

2 rkl Oliiviöljyä
1 rkl Saksanpähkinäöljyä
1 rkl Omenaviinietikkaa
1/2 tl Sinappia
5 tippaa Hermesetas Neste
Suolaa ja pippuria
2 rkl Oliiviöljyä 1 rkl Saksanpähkinäöljyä 1 rkl Omenaviinietikkaa 1/2 tl Sinappia 5 tippaa Hermesetas Neste Suolaa ja pippuria

Käytetyt tuotteet

← takaisin yleiskatsaukseen