Search

Kirsikkakakku

100 min
Jälkiruoat
Leivonta

Valmistelu

Ravintoarvot annosta kohti

945
kj
226
kcal
16
hiilihydraatteja g
13
rasva g
← takaisin yleiskatsaukseen

Ainekset 12 annosta varten

Pohja:

5 Kananmunaa
2 1/2 dl Hermesetas -makeutusjauhetta
1/4 dl Kuumaa vettä
2 1/2 dl Hiivaleipävehnäjauhoja
3/4 dl Kaakaojauhetta
2 tsk Leivinjauhetta
5 Kananmunaa 2 1/2 dl Hermesetas -makeutusjauhetta 1/4 dl Kuumaa vettä 2 1/2 dl Hiivaleipävehnäjauhoja 3/4 dl Kaakaojauhetta 2 tsk Leivinjauhetta

Kostutus:

1/2 dl Kirsikkalikööriä
1/2 dl Vettä
1/4 dl Hermesetas -makeutusjauhetta (tai)
1/2 tl Hermesetas -makeutusnestettä
4 dl Mellangrädde
2 Gelatinblad
2 Äggvitor
500 g Urkärnade körsbär eller andra bär
1/2 dl Kirsikkalikööriä 1/2 dl Vettä 1/4 dl Hermesetas -makeutusjauhetta (tai) 1/2 tl Hermesetas -makeutusnestettä 4 dl Mellangrädde 2 Gelatinblad 2 Äggvitor 500 g Urkärnade körsbär eller andra bär

Täyte:

2 Liivatelehteä
4 dl Kermaa
1/4 dl Hermesetas -makeutusjauhetta (tai)
1/2 tl Hermesetas -makeutusnestettä
2 Kananmunan valkuaista
500 g Tuoreita happamia kirsikoita
2 Liivatelehteä 4 dl Kermaa 1/4 dl Hermesetas -makeutusjauhetta (tai) 1/2 tl Hermesetas -makeutusnestettä 2 Kananmunan valkuaista 500 g Tuoreita happamia kirsikoita

Koristeluun:

15 g Sokeritonta suklaata
15 g Sokeritonta suklaata

Käytetyt tuotteet

← takaisin yleiskatsaukseen