Kirsikkakakku
Valmistelu
Ravintoarvot annosta kohti
945
kj
226
kcal
16
hiilihydraatteja g
13
rasva g
Ainekset 12 annosta varten
Pohja:
5 | Kananmunaa |
2 1/2 dl | Hermesetas -makeutusjauhetta |
1/4 dl | Kuumaa vettä |
2 1/2 dl | Hiivaleipävehnäjauhoja |
3/4 dl | Kaakaojauhetta |
2 tsk | Leivinjauhetta |
Kostutus:
1/2 dl | Kirsikkalikööriä |
1/2 dl | Vettä |
1/4 dl | Hermesetas -makeutusjauhetta (tai) |
1/2 tl | Hermesetas -makeutusnestettä |
4 dl | Mellangrädde |
2 | Gelatinblad |
2 | Äggvitor |
500 g | Urkärnade körsbär eller andra bär |
Täyte:
2 | Liivatelehteä |
4 dl | Kermaa |
1/4 dl | Hermesetas -makeutusjauhetta (tai) |
1/2 tl | Hermesetas -makeutusnestettä |
2 | Kananmunan valkuaista |
500 g | Tuoreita happamia kirsikoita |
Koristeluun:
15 g | Sokeritonta suklaata |