Kirsikkakakku
Valmistelu
Ravintoarvot annosta kohti
945
kj
226
kcal
16
hiilihydraatteja g
13
rasva g
Ainekset 12 annosta varten
Pohja:
| 5 | Kananmunaa |
| 2 1/2 dl | Hermesetas -makeutusjauhetta |
| 1/4 dl | Kuumaa vettä |
| 2 1/2 dl | Hiivaleipävehnäjauhoja |
| 3/4 dl | Kaakaojauhetta |
| 2 tsk | Leivinjauhetta |
Kostutus:
| 1/2 dl | Kirsikkalikööriä |
| 1/2 dl | Vettä |
| 1/4 dl | Hermesetas -makeutusjauhetta (tai) |
| 1/2 tl | Hermesetas -makeutusnestettä |
| 4 dl | Mellangrädde |
| 2 | Gelatinblad |
| 2 | Äggvitor |
| 500 g | Urkärnade körsbär eller andra bär |
Täyte:
| 2 | Liivatelehteä |
| 4 dl | Kermaa |
| 1/4 dl | Hermesetas -makeutusjauhetta (tai) |
| 1/2 tl | Hermesetas -makeutusnestettä |
| 2 | Kananmunan valkuaista |
| 500 g | Tuoreita happamia kirsikoita |
Koristeluun:
| 15 g | Sokeritonta suklaata |
