Search

Kesäkurpitsakakku

55 min
Leivonta
Suolaiset

Oletko jo kokeillut vihanneskakkua? Herkullisessa reseptissämme yhdistyvät kesäkurpitsa ja mantelit - muskottipähkinä ja kaneli antavat erityisen makuvivahteen. Rohkeasti vain! Yllätyt, miten hyvältä kakku maistuu.

Valmistelu

  1. Esilämmitä uuni 180 °C ylä-/alalämmölle.

    Pese kesäkurpitsa ja raasta hienoksi. Sekoita kaikki kuivat ainekset kulhossa.
  2. Vatkaa kananmunat yleiskoneella tai sähkövatkaimella. Lisää sitten öljy ja jauhosekoitus, ja sekoita hyvin. Nosta raastettu kesäkurpitsa taikinamassaan vasta lopuksi.
  3. Kaada valmis kakkutaikina pieneen voideltuun leipävuokaan ja paista noin 45 minuuttia.

    Vinkki: Ennen tarjoilua valmiin kakun päälle voi ripotella vielä hieman Hermesetas Jauhetta.

Ravintoarvot annosta kohti

1207
kj
287
kcal
11
proteiini g
2.5
hiilihydraatteja g
26
rasva g
← takaisin yleiskatsaukseen

Ainekset 6 annosta varten

Kuivat ainekset

200 g Jauhettuja manteleita
10 g Hermesetas Jauhe
2 tl Leivinjauhetta
0,5 tl Kanelia
1 hyppysellinen Muskottipähkinää
1 ripaus Suolaa
200 g Jauhettuja manteleita 10 g Hermesetas Jauhe 2 tl Leivinjauhetta 0,5 tl Kanelia 1 hyppysellinen Muskottipähkinää 1 ripaus Suolaa

Kosteat ainekset

200 g Kesäkurpitsaa
2 Kananmunia, koko M2 kpl
50 ml Auringonkukkaöljyä
200 g Kesäkurpitsaa 2 Kananmunia, koko M2 kpl 50 ml Auringonkukkaöljyä

Käytetyt tuotteet

← takaisin yleiskatsaukseen