Itse tehty mustikka-limettisiirappi
Ihanan virkistävän juoman hedelmäinen pohja: tee mustikka-limettisiirappi itse. Reseptillämme se on helppoa!
Valmistelu
- Kaada mustikat, vesi ja Hermesetas Jauhe kattilaan, anna kiehahtaa. Anna kiehua noin 10 minuuttia keskilämmöllä ja sekoita säännöllisesti. Varo: seos poreilee ja voi roiskahtaa!
- Anna seoksen jäähtyä hieman, siivilöi se ja mausta limettimehulla. Täytä sitten suppilon avulla puhtaaseen, suljettavaan pulloon ja säilytä jääkaapissa.
Vinkki: Maistuisiko alkoholiton kesäinen spritzer? Limetinviipale, pieni määrä tuoretta basilikaa, 1 rkl mustikkasiirappia ja lisäksi kivennäisvettä – herkullinen ja virkistävä juoma valmistuu hetkessä!
Ravintoarvot annosta kohti
50
kj
12
kcal
2.5
hiilihydraatteja g
Ainekset 12 annosta varten
200 g | Mustikoita (tuoreita tai pakastettuja) |
150 ml | Vettä |
10 g | Hermesetas Jauhe |
1 rkl | Limettimehua |