Search

Itse tehty limonadi, jossa mansikkasiirappia ja basilikaa

30 min
Juomat

Tämä mansikkasiirapin ja basilikan makuinen itse tehty limonadi sammuttaa janon milloin vain. Täytä lasi kuohuviinillä, niin saat hedelmäisen aperitiivin.

Valmistelu

  1. Puhdista mansikat ja laita ne sekä vesi ja Hermesetas Jauhe kattilaan, ja anna kiehahtaa. Anna kiehua noin 10 minuuttia keskilämmöllä ja sekoita säännöllisesti. Varo: seos poreilee ja voi roiskahtaa!
  2. Lisää basilika, anna seoksen jäähtyä hieman, siivilöi se ja mausta sitruunamehulla. Täytä sitten suppilon avulla puhtaaseen, suljettavaan pulloon ja säilytä jääkaapissa.
  3. Itse tehtyä limonadia varten laita kuhunkin lasiin 1 rkl mansikkasiirappia, täytä lasi kivennäisvedellä, sekoita ja lisää tarjoilua varten 1 viipale sitruunaa, pieni määrä basilikaa ja jääkuutioita.

    Vinkki: Täytä lasi kuohuviinillä, niin saat upean aperitiivin kesään!

Ravintoarvot annosta kohti

449
kj
107
kcal
1.5
proteiini g
22.5
hiilihydraatteja g
1
rasva g
← takaisin yleiskatsaukseen

Ainekset 1 annosta varten

Mansikkasiirappiin

200 g Mansikoita
150 g Vettä
10 g Hermesetas Jauhe
1 rkl Basilikaa
1 rkl Sitruunamehua
200 g Mansikoita 150 g Vettä 10 g Hermesetas Jauhe 1 rkl Basilikaa 1 rkl Sitruunamehua

Limonadiin

150 ml Kivennäisvettä
1 rkl Mansikkasiirappia
4 kpl Basilikanlehtiä
1 kpl Sitruunaviipale
00:10:00 Jääkuutioita
150 ml Kivennäisvettä 1 rkl Mansikkasiirappia 4 kpl Basilikanlehtiä 1 kpl Sitruunaviipale 00:10:00 Jääkuutioita

Käytetyt tuotteet

← takaisin yleiskatsaukseen