Search

Italialainen sipuli-antipasto

40 min
Suolaiset

Italialainen alkuruoka tuo elämäniloa - jaa se muiden kanssa: sipuli-antipastomme on mainio tuliainen seuraaviin juhliin!

Valmistelu

  1. Kuori sipulit ja leikkaa viipaleiksi. Kuumenna oliiviöljy kattilassa ja kuullota sipulit siinä (noin 15 minuuttia).
  2. Lisää etikka ja sitten Hermesetas Jauhe ja suola. Anna kiehua vielä 5 minuuttia ja lisää lopuksi liemi.
  3. Anna kiehua alhaisella lämmöllä, kunnes sipulit ovat pehmentyneet (noin 10 minuuttia). Ota pois levyltä ja joko tarjoile suoraan tai täytä purkkeihin, jäähdytä ja säilytä sitten jääkaapissa .

    Vinkki: Kauniisti pakattu sipuli-antipastopurkki sopii mainiosti lahjaksi – esimerkiksi seuraaviin grillijuhliin!

Ravintoarvot annosta kohti

127
kj
30
kcal
0.5
proteiini g
3
hiilihydraatteja g
1.5
rasva g
← takaisin yleiskatsaukseen

Ainekset 8 annosta varten

400 g Sipulia
1 rkl Oliiviöljyä
2 rkl Etikkaa
150 ml Kasvislientä
1 rkl Hermesetas Jauhe
1 tl Suolaa
400 g Sipulia 1 rkl Oliiviöljyä 2 rkl Etikkaa 150 ml Kasvislientä 1 rkl Hermesetas Jauhe 1 tl Suolaa

Käytetyt tuotteet

← takaisin yleiskatsaukseen