Italialainen sipuli-antipasto
Italialainen alkuruoka tuo elämäniloa - jaa se muiden kanssa: sipuli-antipastomme on mainio tuliainen seuraaviin juhliin!
Valmistelu
- Kuori sipulit ja leikkaa viipaleiksi. Kuumenna oliiviöljy kattilassa ja kuullota sipulit siinä (noin 15 minuuttia).
- Lisää etikka ja sitten Hermesetas Jauhe ja suola. Anna kiehua vielä 5 minuuttia ja lisää lopuksi liemi.
- Anna kiehua alhaisella lämmöllä, kunnes sipulit ovat pehmentyneet (noin 10 minuuttia). Ota pois levyltä ja joko tarjoile suoraan tai täytä purkkeihin, jäähdytä ja säilytä sitten jääkaapissa .
Vinkki: Kauniisti pakattu sipuli-antipastopurkki sopii mainiosti lahjaksi – esimerkiksi seuraaviin grillijuhliin!
Ravintoarvot annosta kohti
127
kj
30
kcal
0.5
proteiini g
3
hiilihydraatteja g
1.5
rasva g
Ainekset 8 annosta varten
400 g | Sipulia |
1 rkl | Oliiviöljyä |
2 rkl | Etikkaa |
150 ml | Kasvislientä |
1 rkl | Hermesetas Jauhe |
1 tl | Suolaa |