Search

Helppo, vegaaninen suklaatryffeli

20 min
Jälkiruoat

Vegane Schokoladentrüffel selbst machen ist ganz simpel! Unser superleckeres Rezept mit Kokosmilch eignet sich bestens zum Schlemmen oder Verschenken.

Valmistelu

  1. Hienonna suklaa ja kaada kuumuudenkestävään kulhoon. Sekoita kookosmaito, Hermesetas Jauhe ja vanilja kattilassa ja kiehauta. Lisää sekoitus sitten hienonnetun suklaan joukkoon ja sekoita, kunnes suklaa on sulanut täysin ja massa on tasaista. Anna suklaakreemin jäähtyä ja aseta se noin 2 tunniksi jääkaappiin.
  2. Ota teelusikalla pieniä annoksia suklaakreemistä, muotoile ja pyörittele kaakaojauheessa.

    Vinkki: säilytä tryffeliä nauttimiseen tai lahjaksi antamiseen asti jääkaapissa (kuitenkin enintään 10 päivää).

Ravintoarvot annosta kohti

140
kj
33
kcal
0.5
proteiini g
3
hiilihydraatteja g
2.5
rasva g
← takaisin yleiskatsaukseen

Ainekset 40 annosta varten

200 g Suklaata (väh. 70% kaakaota)
100 ml Kookosmaitoa
5 g Hermesetas Jauhe
1 ripaus Vaniljaa
20 g Kaakaojauhetta (pyörittelyyn)
200 g Suklaata (väh. 70% kaakaota) 100 ml Kookosmaitoa 5 g Hermesetas Jauhe 1 ripaus Vaniljaa 20 g Kaakaojauhetta (pyörittelyyn)

Käytetyt tuotteet

← takaisin yleiskatsaukseen