Search

Helpot maapähkinävoikeksit

20 min
Jälkiruoat
Leivonta

Niin helppoa: ota 20 minuutin aikalisä ja valmista nämä herkulliset maapähkinävoikeksit seuraavalle kahvi- tai teetauollesi.

Valmistelu

  1. Esilämmitä uuni 180 asteeseen ylä-/alalämmölle.
  2. Alusta maapähkinävoi, kananmuna, Hermesetas Jauhe ja leivinjauhe kulhossa tasaiseksi taikinaksi.
  3. Muotoile taikinasta käsin n. 16 palloa, aseta ne riittävin välein leivinpellille ja paina ne kevyesti litteiksi. Paista keksejä keskitasolla n. 12 minuutin ajan.

    Vinkki: Palasia sisältävän maapähkinävoin sijaan voi käyttää myös kermaista maapähkinävoita. Maapähkinävoin pitäisi joka tapauksessa olla suolattua - jos se ei ole, lisää n. 1/2 teelusikallista suolaa.

Ravintoarvot annosta kohti

353
kj
84
kcal
3
proteiini g
1.5
hiilihydraatteja g
7
rasva g
← takaisin yleiskatsaukseen

Ainekset 16 annosta varten

200 g Palasia sisältävää, suolattua maapähkinävoita
12 g / 3 rkl Hermesetas Jauhe
1 tl Leivinjauhetta
1 Kananmuna (koko M)
200 g Palasia sisältävää, suolattua maapähkinävoita 12 g / 3 rkl Hermesetas Jauhe 1 tl Leivinjauhetta 1 Kananmuna (koko M)

Käytetyt tuotteet

← takaisin yleiskatsaukseen