Search

Hedelmäinen punakaalisalaatti, jossa granaattiomenan siemeniä ja saksanpähkinöitä

15 min
Salaatit

Unglaublich einfach und aussergewöhnlich lecker - dieser fruchtige Rotkohlsalat mit Granatapfel- und Walnusskernen ist ideal für Ihre gesunde Mittagspause.

Valmistelu

  1. Leikkaa punakaali terävällä veitsellä ohuiksi suikaleiksi. Irrota granaattiomenan siemenet granaattiomenasta. Hakkaa persija hienoksi ja laita se punakaalin ja granaattiomenan siementen kanssa kulhoon.
  2. Sekoita kaikki salaattikastikkeen ainekset, kaada ne esivalmistetun salaatin joukkoon ja sekoita. Hakkaa juuri ennen tarjoilua 2 rkl saksanpähkinöitä pieneksi ja lisää salaattiin.

Ravintoarvot annosta kohti

976
kj
232
kcal
3.5
proteiini g
7.5
hiilihydraatteja g
21
rasva g
← takaisin yleiskatsaukseen

Ainekset 2 annosta varten

Salaattiin

1/4 Punakaalia
3 rkl Granaattiomenan siemeniä
1 rkl Sileälehtistä persiljaa
2 rkl Saksanpähkinöitä
1/4 Punakaalia 3 rkl Granaattiomenan siemeniä 1 rkl Sileälehtistä persiljaa 2 rkl Saksanpähkinöitä

Salaattikastikkeeseen

2 rkl Omenaviinietikkaa
2 rkl Saksanpähkinäöljyä
10 tippaa Hermesetas Neste
1/2 tl Suolaa
2 rkl Omenaviinietikkaa 2 rkl Saksanpähkinäöljyä 10 tippaa Hermesetas Neste 1/2 tl Suolaa

Käytetyt tuotteet

← takaisin yleiskatsaukseen