Hedelmäinen punakaalisalaatti, jossa granaattiomenan siemeniä ja saksanpähkinöitä
Unglaublich einfach und aussergewöhnlich lecker - dieser fruchtige Rotkohlsalat mit Granatapfel- und Walnusskernen ist ideal für Ihre gesunde Mittagspause.
Valmistelu
- Leikkaa punakaali terävällä veitsellä ohuiksi suikaleiksi. Irrota granaattiomenan siemenet granaattiomenasta. Hakkaa persija hienoksi ja laita se punakaalin ja granaattiomenan siementen kanssa kulhoon.
- Sekoita kaikki salaattikastikkeen ainekset, kaada ne esivalmistetun salaatin joukkoon ja sekoita. Hakkaa juuri ennen tarjoilua 2 rkl saksanpähkinöitä pieneksi ja lisää salaattiin.
Ravintoarvot annosta kohti
976
kj
232
kcal
3.5
proteiini g
7.5
hiilihydraatteja g
21
rasva g
Ainekset 2 annosta varten
Salaattiin
1/4 | Punakaalia |
3 rkl | Granaattiomenan siemeniä |
1 rkl | Sileälehtistä persiljaa |
2 rkl | Saksanpähkinöitä |
Salaattikastikkeeseen
2 rkl | Omenaviinietikkaa |
2 rkl | Saksanpähkinäöljyä |
10 tippaa | Hermesetas Neste |
1/2 tl | Suolaa |