Search

Fenkoli-appelsiinisalaatti

10 min
Salaatit

Tämä vegaaninen fenkoli-appelsiinisalaatti on täydellinen lisuke kaamosoireita vastaan. Sen aurinkoiset aromit kirkastavat vielä niin synkät päivät.

Valmistelu

  1. Siivuta fenkolin mukula ohuiksi siivuiksi (tai leikkaa veitsellä ohuiksi suikaleiksi). Fileeraa appelsiini ja lisää appelsiinifileet fenkolisuikaleiden joukkoon. Purista mehu appelsiinin leikatuista osista ja aseta sivuun.
  2. Lisää puristetun appelsiinimehun joukkoon valkoviinietikka, oliiviöljy, Hermesetas Neste ja 1/2 tl suolaa. Lisää kastike fenkolisuikaleiden ja appelsiinifileiden joukkoon ja sekoita. Tarjoilua varten jaa salaatti lautasille, koristele fenkolin vihreillä osilla ja nauti heti.

    Vinkki: Fenkolisalaatti saa erityisen hienon vivahteen, jos lisäät siihen 1 teelusikallisen rosépippuria.

Ravintoarvot annosta kohti

838
kj
200
kcal
3
proteiini g
11
hiilihydraatteja g
16
rasva g
← takaisin yleiskatsaukseen

Ainekset 2 annosta varten

1 kpl (noin 400 g) Fenkolin mukula
1 kpl Appelsiini
3 rkl Oliiviöljyä
2 rkl Valkoviinietikkaa
5 tippaa Hermesetas Neste
1/2 tl Suolaa
1 kpl (noin 400 g) Fenkolin mukula 1 kpl Appelsiini 3 rkl Oliiviöljyä 2 rkl Valkoviinietikkaa 5 tippaa Hermesetas Neste 1/2 tl Suolaa

Käytetyt tuotteet

← takaisin yleiskatsaukseen