Search

Banaani-saksanpähkinämuffinit

40 min
Jälkiruoat
Leivonta

Sie sind ein anspruchsvolles Schle­cker­maul? Probieren Sie diese exquisiten, gesunden Muffins mit Dinkelmehl, Haferflocken, Bananen und Walnüssen.

Valmistelu

  1. Esilämmitä uuni 180 °C asteeseen ylä-/alalämmölle. Laita kuivat ainekset (spelttijauho, kaurahiutaleet, Hermesetas Jauhe, leivinjauhe, ruokasooda ja kaneli) kulhoon ja sekoita ne hyvin. Hakkaa saksanpähkinät pieneksi ja aseta sivuun.
  2. Survo banaanit haarukalla ja sekoita ne rapsiöljyn ja kananmunan kanssa tasaiseksi massaksi. Kaada banaanimassa ja puolet hakatuista saksanpähkinöistä jauhoseokseen ja sekoita. Jaa valmis taikina neljään muffinivuokaan, koristele lopuilla saksanpähkinöillä ja paista 30 minuutin ajan.

Ravintoarvot annosta kohti

1420
kj
338
kcal
8
proteiini g
37
hiilihydraatteja g
17.5
rasva g
← takaisin yleiskatsaukseen

Ainekset 4 annosta varten

70 g Spelttijauhoa
50 g Pienihiutaleisia kaurahiutaleita
5 g Hermesetas Jauhe
1 tl Leivinjauhetta
1 tl Ruokasoodaa
1/2 tl Kanelia
2 kpl Hyvin kypsiä banaaneja
3 rkl Rapsiöljyä
1 kpl Kananmunia (koko M)
40 g Saksanpähkinöitä
70 g Spelttijauhoa 50 g Pienihiutaleisia kaurahiutaleita 5 g Hermesetas Jauhe 1 tl Leivinjauhetta 1 tl Ruokasoodaa 1/2 tl Kanelia 2 kpl Hyvin kypsiä banaaneja 3 rkl Rapsiöljyä 1 kpl Kananmunia (koko M) 40 g Saksanpähkinöitä