Banaani-saksanpähkinämuffinit
Sie sind ein anspruchsvolles Schleckermaul? Probieren Sie diese exquisiten, gesunden Muffins mit Dinkelmehl, Haferflocken, Bananen und Walnüssen.
Valmistelu
- Esilämmitä uuni 180 °C asteeseen ylä-/alalämmölle. Laita kuivat ainekset (spelttijauho, kaurahiutaleet, Hermesetas Jauhe, leivinjauhe, ruokasooda ja kaneli) kulhoon ja sekoita ne hyvin. Hakkaa saksanpähkinät pieneksi ja aseta sivuun.
- Survo banaanit haarukalla ja sekoita ne rapsiöljyn ja kananmunan kanssa tasaiseksi massaksi. Kaada banaanimassa ja puolet hakatuista saksanpähkinöistä jauhoseokseen ja sekoita. Jaa valmis taikina neljään muffinivuokaan, koristele lopuilla saksanpähkinöillä ja paista 30 minuutin ajan.
Ravintoarvot annosta kohti
1420
kj
338
kcal
8
proteiini g
37
hiilihydraatteja g
17.5
rasva g
Ainekset 4 annosta varten
70 g | Spelttijauhoa |
50 g | Pienihiutaleisia kaurahiutaleita |
5 g | Hermesetas Jauhe |
1 tl | Leivinjauhetta |
1 tl | Ruokasoodaa |
1/2 tl | Kanelia |
2 kpl | Hyvin kypsiä banaaneja |
3 rkl | Rapsiöljyä |
1 kpl | Kananmunia (koko M) |
40 g | Saksanpähkinöitä |