Avokadotäytteiset paholaisen munat
Deviled Eggs eli paholaisen munat tarjoavat sinulle pirullisen nautinnon. Tarjoile avokadolla ja ruohosipulilla täytettyjä munia alkupalana.
Valmistelu
- Keitä kananmunat koviksi asti 10 minuutin ajan ja laita ne heti kylmään veteen. Kuori jäähtyneet kananmunat ja halkaise ne pituussuuntaan. Nosta munankeltuaiset varovasti lusikalla ja laita kulhoon.
- Halkaise avokado ja laita avokadon liha sekä 50 ml vettä munankeltuaisten joukkoon ja sekoita hyvin. Massasta pitää tulla tasaista. Mausta sinapilla, omenaviinietikalla, Hermesetas Nesteellä, suolalla ja pippurilla.
- Laita valmis crème pursottimeen ja täytä tyhjät munanpuolikkaat. Koristele juuri jauhetulla pippurilla ja ruohosipulilla.
Ravintoarvot annosta kohti
402
kj
96
kcal
7
proteiini g
1
hiilihydraatteja g
7
rasva g
Ainekset 6 annosta varten
6 kpl | Kananmunia, koko L |
0,5 (n. 50 g) | Avokado |
50 ml | Vettä |
2 tl | Sinappia |
1 tl | Omenaviinietikkaa |
5 tippaa | Hermesetas Neste |
Suolaa ja pippuria | |
2 rkl | Ruohosipulia |