Search

Avokadotäytteiset paholaisen munat

25 min
Suolaiset

Deviled Eggs eli paholaisen munat tarjoavat sinulle pirullisen nautinnon. Tarjoile avokadolla ja ruohosipulilla täytettyjä munia alkupalana.

Valmistelu

  1. Keitä kananmunat koviksi asti 10 minuutin ajan ja laita ne heti kylmään veteen. Kuori jäähtyneet kananmunat ja halkaise ne pituussuuntaan. Nosta munankeltuaiset varovasti lusikalla ja laita kulhoon.
  2. Halkaise avokado ja laita avokadon liha sekä 50 ml vettä munankeltuaisten joukkoon ja sekoita hyvin. Massasta pitää tulla tasaista. Mausta sinapilla, omenaviinietikalla, Hermesetas Nesteellä, suolalla ja pippurilla.
  3. Laita valmis crème pursottimeen ja täytä tyhjät munanpuolikkaat. Koristele juuri jauhetulla pippurilla ja ruohosipulilla.

Ravintoarvot annosta kohti

402
kj
96
kcal
7
proteiini g
1
hiilihydraatteja g
7
rasva g
← takaisin yleiskatsaukseen

Ainekset 6 annosta varten

6 kpl Kananmunia, koko L
0,5 (n. 50 g) Avokado
50 ml Vettä
2 tl Sinappia
1 tl Omenaviinietikkaa
5 tippaa Hermesetas Neste
Suolaa ja pippuria
2 rkl Ruohosipulia
6 kpl Kananmunia, koko L 0,5 (n. 50 g) Avokado 50 ml Vettä 2 tl Sinappia 1 tl Omenaviinietikkaa 5 tippaa Hermesetas Neste Suolaa ja pippuria 2 rkl Ruohosipulia

Käytetyt tuotteet

← takaisin yleiskatsaukseen