Kaalisalaatti punajuurien kera
Valmistelu
Ravintoarvot annosta kohti
1790
kj
426
kcal
13
proteiini g
16
hiilihydraatteja g
34
rasva g
Ainekset 4 annosta varten
Salaatti:
| 500 g | Punajuuria |
| 2 rkl | Oliiviöljyä |
| Suolaa | |
| Pippuria | |
| 150 g | Lehtikaalia |
| 1 rkl | Oliiviöljyä |
| 1 rkl | Omenaviinietikkaa |
| 100 g | Punakaalia |
| 150 g | Vuohenjuustoa |
| 50 g | Saksanpähkinöitä |
| 1/2 | Granaattiomenan siemeniä granaattiomenasta |
Viinietikkakastike:
| 1 | sitruunan mehu |
| 1 rkl | omenaviinietikkaa |
| 10 tippaa | Hermesetas Makeutusneste |
| 4 rkl | Oliiviöljyä |
| Suolaa | |
| Pippuria |
