 
        Ranskalainen suklaakakku ilman jauhoja
Oh la la: Für den französischen Schokokuchen brauchen Sie kein Mehl. Hier dreht sich alles um feinste Schokolade, weiche Butter, frische Eier, etwas Zimt.
Valmistelu
- Esilämmitä uuni 180 °C asteeseen kiertoilmalle. Hakkaa suklaa muruiksi, leikkaa voi pieniksi paloiksi, ja sulata molemmat kulhossa vesihauteen päällä.
- Sekoita kaakaojauhe yhdessä Hermesetas Jauheen ja kanelin kanssa sulatettuun suklaa-voimassaan. Sekoita lopuksi kananmunat joukkoon tasaiseksi taikinaksi.
- Voitele irtopohjavuoka (suositeltu halkaisija 20 cm), kaada taikina vuokaan ja paista 50 minuuttia keskitasolla. 
 
 Vinkki: Talvella kakku maistuu erityisen herkulliselta, kun kanelin sijaan käyttää piparkakkumaustetta.
Ravintoarvot annosta kohti
1520
                kj
              362
                kcal
                
              5.5
                proteiini g
                
              14.5
                hiilihydraatteja g
                
              31.5
                rasva g
                
              Ainekset 8 annosta varten
| 200 g | Voita | 
| 200 g | Tummaa suklaata (vähint. 60 % kaakaota) | 
| 20 g | Vähärasvaista kaakaojauhetta | 
| 2.5 tl | Hermesetas Jauhe | 
| 1/2 tl | Kanelia | 
| 4 kpl | Kananmunia (koko M) | 
 
         
        