 
        Itse tehty limonadi, jossa mansikkasiirappia ja basilikaa
Tämä mansikkasiirapin ja basilikan makuinen itse tehty limonadi sammuttaa janon milloin vain. Täytä lasi kuohuviinillä, niin saat hedelmäisen aperitiivin.
Valmistelu
- Puhdista mansikat ja laita ne sekä vesi ja Hermesetas Jauhe kattilaan, ja anna kiehahtaa. Anna kiehua noin 10 minuuttia keskilämmöllä ja sekoita säännöllisesti. Varo: seos poreilee ja voi roiskahtaa!
- Lisää basilika, anna seoksen jäähtyä hieman, siivilöi se ja mausta sitruunamehulla. Täytä sitten suppilon avulla puhtaaseen, suljettavaan pulloon ja säilytä jääkaapissa.
- Itse tehtyä limonadia varten laita kuhunkin lasiin 1 rkl mansikkasiirappia, täytä lasi kivennäisvedellä, sekoita ja lisää tarjoilua varten 1 viipale sitruunaa, pieni määrä basilikaa ja jääkuutioita.
 
 Vinkki: Täytä lasi kuohuviinillä, niin saat upean aperitiivin kesään!
Ravintoarvot annosta kohti
449
                kj
              107
                kcal
                
              1.5
                proteiini g
                
              22.5
                hiilihydraatteja g
                
              1
                rasva g
                
              Ainekset 1 annosta varten
Mansikkasiirappiin
| 200 g | Mansikoita | 
| 150 g | Vettä | 
| 10 g | Hermesetas Jauhe | 
| 1 rkl | Basilikaa | 
| 1 rkl | Sitruunamehua | 
Limonadiin
| 150 ml | Kivennäisvettä | 
| 1 rkl | Mansikkasiirappia | 
| 4 kpl | Basilikanlehtiä | 
| 1 kpl | Sitruunaviipale | 
| 00:10:00 | Jääkuutioita | 
