Reseptit

Granola-aamiaistortut

Maistuisiko aamiaiseksi myslitorttu? Sen hedelmäinen ja kermainen täyte on tehty marjoista ja islantilaisesta skyr-maitotuotteesta.

Valmistusohje:

  1. Esilämmitä uuni 165 °C:n lämpötilaan. Voitele 6 pientä torttuvuokaa ja laita ne sivuun. Laita mantelijauho, kaurahiutaleet, Hermesetas Jauhe, suola ja kaneli kulhoon ja sekoita. Lisää kookosöljy ja käytä suuren puulusikan taustaa tai käsiäsi vaivataksesi kookosöljyn seokseen. Rouhi mantelit karkeiksi ja lisää ne taikinaan. Lisää lopuksi sulatettu voi ja sekoita.
  2. Jaa granolaseos torttuvuokiin ja paina seos kunnolla pohjalle ja ylös sivuille. Paista granolatorttuja uunissa 12–15 minuuttia ja anna niiden sitten jäähtyä kokonaan. Tarjoile jogurtin, kvarkin tai skyrin ja tuoreiden marjojen kanssa.
Yleistä tietoa
Valmistusaika:
30 min
Kaloreita annoksessa:
520
Tuotteet:
annoksia:
6
Ainekset
Tortut:
Mantelijauhoja
9 rkl
Kaurahiutaleita
2.5 dl
Hermesetas Jauhe
8 g
Suolaa
1/4 tl
Jauhettua kanelia
1/4 tl
Kookosöljyä
1.2 dl
Manteleita
100 g
Sulatettua voita
25 g
Koristelu:
Skyriä, jogurtti
250 g
Marjoja
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
13108
2184
kcal
3121
520
Proteiini g
126
21
Hiilihydraatit g
165
27
Rasva g
214
35