 
        Kaalisalaatti punajuurien kera
Valmistelu
Ravintoarvot annosta kohti
1790
                kj
              426
                kcal
                
              13
                proteiini g
                
              16
                hiilihydraatteja g
                
              34
                rasva g
                
              Ainekset 4 annosta varten
Salaatti:
| 500 g | Punajuuria | 
| 2 rkl | Oliiviöljyä | 
| Suolaa | |
| Pippuria | |
| 150 g | Lehtikaalia | 
| 1 rkl | Oliiviöljyä | 
| 1 rkl | Omenaviinietikkaa | 
| 100 g | Punakaalia | 
| 150 g | Vuohenjuustoa | 
| 50 g | Saksanpähkinöitä | 
| 1/2 | Granaattiomenan siemeniä granaattiomenasta | 
Viinietikkakastike:
| 1 | sitruunan mehu | 
| 1 rkl | omenaviinietikkaa | 
| 10 tippaa | Hermesetas Makeutusneste | 
| 4 rkl | Oliiviöljyä | 
| Suolaa | |
| Pippuria | 
