Spagetti bolognese
Valmistelu
Ravintoarvot annosta kohti
1797
kj
427
kcal
35
proteiini g
35.5
hiilihydraatteja g
13.5
rasva g
Ainekset 4 annosta varten
| 2 tl | Oliiviöljyä |
| 1 | Sipuli |
| 2 | Porkkanaa |
| 4 | Valkosipulinkynttä |
| 500 g | Naudan jauhelihaa |
| Suolaa ja pippuria | |
| 2 dl | Punaviiniä |
| 400 g | Tomaattimurskaa (1 purkki) |
| 400 g | Kirsikkatomaatteja |
| 140 g | Tomaattipyreetä (1 pieni purkki) |
| 2 tl | Kuivattua oreganoa |
| 1 tl | Kuivattua timjamia |
| ripaus | Chilihiutaleita |
| 1 | Laakerinlehti |
| 10 tippaa | Hermesetas Nestettä |
| 2 rkl | Tuoretta basilikaa |
| 500 g | Tuorepastaa/spagettia |
Koristelu:
| Parmesaania | |
| Tuoretta basilikaa |
