Vähähiilihydraattiset suklaa-kesäkurpitsabrowniet
Uudenlaisista aineksista valmistetut terveelliset jälkiruoat ruokkivat ruumista ja sielua: kokeile meheviä vähähiilihydraattisia suklaa-kesäkurpitsabrownieitamme!
Valmistelu
- Esilämmitä uuni 180 °C-asteeseen ylä-/alalämmölle.
Pese kesäkurpitsa ja raasta hienoksi. Hakkaa suklaa pieneksi ja aseta sivuun. - Vatkaa molemmat kananmunat ja sulatettu voi monitoimikoneessa. Sekoita kuivat ainekset suuressa kulhossa hyvin, kaada voi-kananmunaseokseen ja sekoita hyvin. Kaada raastettua kesäkurpitsaa ja hakattua suklaata taikinaan vuorotellen.
- Kaada valmis taikina voideltuun vuokaan (25x25 cm), ripottele päälle kaakaonibsejä ja paista 30 minuuttia uunissa.
Vinkki: Ennen tarjoilua valmiiden brownieiden päälle voi ripotella vielä hieman Hermesetas Jauhetta.
Ravintoarvot annosta kohti
927
kj
221
kcal
9
proteiini g
6.5
hiilihydraatteja g
17.5
rasva g
Ainekset 9 annosta varten
| 1 | Kesäkurpitsaa (noin 300 g) |
| 2 | Kananmunia |
| 75 g | Sulatettua voita |
| 100 g | Jauhettuja manteleita |
| 50 g | Mantelijauhoa |
| 40 g | Leivontakaakaota |
| 13 g | Hermesetas Jauhe |
| 2 tl | Leivinjauhetta |
| 1 ripaus | Suolaa |
| 50 g | Suklaata (väh. 70 % kaakaota) |
| 1 rkl | Kaakaonibsejä |
