
Syksyinen kanelimausteinen luumucrumble
Heiss, knusprig, fruchtig - der Pflaumen-Crumble erwärmt an trüben Herbsttagen Ihre Seele. Mit griechischem Joghurt schmeckt er auch zum Frühstück.
Valmistelu
- Esilämmitä uuni 200 C-asteeseen ylä-/alalämmölle. Pese luumut, poista kivet ja puolita luumut. Laita uuninkestävään vuokaan ja esipaista 10 minuuttia keskitasolla.
- Sekoita sillä välin kaurahiutaleet, Hermesetas Jauhe ja kaneli kulhossa ja vaivaa voin kanssa yhteen. Pilko saksanpähkinät karkeaksi rouheeksi ja työstä crumbletaikinaan. Jaa valmis crumbletaikina esipaistettujen hedelmien päälle ja paista vielä 25 minuuttia.
Vinkki: Erinomaista aamupalana kreikkalaisen jogurtin kera!
Ravintoarvot annosta kohti
1772
kj
422
kcal
8
proteiini g
40.5
hiilihydraatteja g
26
rasva g
Ainekset 2 annosta varten
Hedelmäpohja
400 g | Luumuja |
1 tl | Kanelia |
Crumbletaikina
60 g | Kaurahiutaleita |
30 g | Saksanpähkinöitä |
30 g | Voita |
2 rkl | Hermesetas Jauhe |
1 tl | Kanelia |