
Paahdetut kikherneet
Paahdetut kikherneet VALMISTUSOHJE: Lämmitä uuni 175 °C:n lämpötilaan. Siivilöi vesi kikherneistä ja kaada ne kulhoon. Yhdistä muut ainesosat kikherneiden kanssa ja sekoita huolellisesti. Kaada kikherneet leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista niitä 35 – 45 minuuttia tai kunnes ne ovat rapeita. HUOMATUS: Täydellisiä välipalana tai salaatissa.

Kookospallot
Kookospallot VALMISTUSOHJE: Lämmitä uuni 200 °C:n lämpötilaan. Kaada kookosjauhot suureen kulhoon. Sulata kookosöljy ja kaada se kookosjauhojen päälle. Riko kananmunat kulhoon ja lisää lopuksi Hermesetas. Sekoita huolellisesti, kunnes kookosmassa on täysin tasaista. Huuhtele käsiä kylmällä vedellä ja muotoile kookosmassasta 10 palloa märillä käsillä, jolloin kookosmassa ei tartu sormiin. Aseta kookospallot leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista […]

Ohukaiset puolukoiden kera
Ohukaiset puolukoiden kera VALMISTUSOHJE: Kaada kaikki puolukkamarmeladin ainekset kattilaan ja kuumenna hitaasti. Aina kiehua hiljalleen, kunnes neste haihtuu ja keitos muuttuu hitaasti paksuksi. Älä sekoita liikaa, jotta marjat pysyvät kokonaisina. Kaada vehnäjauhot, suola ja Hermesetas Jauhe kulhoon. Lisää maitoa vähän kerrallaan samalla vatkaten. Sekoita, kunnes kaikki maito on lisätty. Lisää munat ja voi ja vatkaa. […]

Suklaakakku suklaaganachella
Suklaakakku suklaaganachella VALMISTUSOHJE: Esilämmitä uuni 175 °C (tavallinen uuni, ei kiertoilmauuni). Vuoraa irtopohjaisen kakkuvuoan (21 cm) pohja leivinpaperilla ja voitele reunat. Riko kananmunat kulhoon, lisää Hermesetas Makeutusjauhe / Hermesetas Baking vatkaa. Sulata voi, lisää kananmunaseos ja vatkaa tasaiseksi seokseksi. Toisessa kulhossa siivilöidään vehnäjauhot kaakaojauheen, leivinjauheen ja vaniljajauheen kanssa. Lisää hiukan jauhoseosta kananmunaseokseen, sekoita, lisää hiukan maitoa […]

Mustikka-timjamiskonssit
Mustikka-timjamiskonssit VALMISTUSOHJE: Esilämmitä uuni 200 asteeseen ylä-/alalämmölle. Aseta leivinpaperi uunipellille. Vatkaa kananmuna, piimä ja sitruunankuori. Sekoita jauhot, makeutusjauhe, leivinjauhe, ruokasooda ja suola. Nypi voi sormenpäillä nopeasti jauhoseokseen, kunnes kappaleet ovat herneen kokoisia. Kaada kananmuna-piimäseos joukkoon ja sekoita lyhyesti puulusikalla, kunnes kaikki ainekset ovat sekoittuneet tasaisesti. Taikinaa ei saa käsitellä liian pitkään, jotta voi pysyy kylmänä […]

Sekamarjatorttu
Sekamarjatorttu VALMISTUSOHJE: Kaada jauhot kulhoon ja nypi margariinin kanssa muruseokseksi. Lisää Hermesetas Makeutusjauhe ja sekoita ainekset, ennen kuin lisäät munankeltuaisen ja riittävästi vettä (2–3 rkl) kiinteän taikinan valmistamiseksi. Kauli ja vuoraa taikinalla 20 cm:n jauhotettu piirakkavuoka. Jäähdytä 30 minuutin ajan. Esilämmitä uuni 220 asteeseen. Kaada mansikat ja vadelmat tehosekoittimeen ja vatkaa tasaiseksi. Siivilöi siemenet pois […]

Hedelmäsalaatti
Hedelmäsalaatti VALMISTUSOHJE: Leikkaa kuoritut hedelmät pieniksi paloiksi ja sekoita ne kulhossa (säästä muutama pala koristeluun). Mausta Hermesetasilla mikäli haluat hedelmien olevan makeampia. Halkaise vaniljatanko ja raaputa sisus irti ja sekoita se jogurttiin. Mausta Hermesetasilla. Tarjoa hedelmäsalaatti jälkiruokakulhoista, lisää vanilja créme ja koristele hedelmä-viipaleilla.

Mansikkakeitto suurimosydänten kera
Mansikkakeitto suurimosydänten kera VALMISTUSOHJE: Kiehauta maito yhdessä Hermesetaksen, sitruunamehun ja raastetun sitruunankuoren kanssa kattilassa. Sekoita samalla, kun vähitellen lisäät mannasuurimot. Keitä alhaisella lämmöllä viisi minuuttia. Nosta kattila liedeltä ja anna seoksen jäähtyä ennen kuin lisäät tuorejuuston. Huuhtele pelti kylmällä vedellä ja levitä lastalla seos 1 cm:n paksuiseksi kerrokseksi pellille. Laita sivuun jäähtymään ja jähmettymään. Pese […]

Mansikkavaahto
Mansikkavaahto VALMISTUSOHJE: Varaa 1 suuri mansikka koristelua varten. Soseuta muut mansikat ja sekoita mukaan Hermesetas Makeutusjauhe ja raastettu appelsiininkuori. Ripottele pienessä kulhossa liivatejauhe appelsiinimehun päälle ja liuota rakeettomaksi nesteeksi joko mikroaaltouunissa tai kattilassa lämpimän veden päällä. Sekoita liivate mansikkasoseeseen ja odota, kunnes se alkaa hyytyä. Vispaa kerma ja vatkaa munanvalkuaiset erikseen. Kääntele ne varovaisesti ja […]

Lämmin vadelmapiirakka
Lämmin vadelmapiirakka VALMISTUSOHJE: Kuumenna uuni 200º. Kauli taikina ohueksi levyksi. Vuoraa vuoka taikinalevyllä, myös reunat. Pistele pohja haarukalla. Kaada marjat vuokaan. Sekoita liemen ainekset hyvin vatkaten ja kaada seos marjojen päälle. Paista 30–35 minuuttia, kunnes liemi on kunnolla hyytynyt. Nauti lämpimänä tai kylmänä.
- « Edellinen sivu
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 15
- Seuraava sivu »