Search

Tuote: Makeutusjauhe

Paahdetut kikherneet

Paahdetut kikherneet VALMISTUSOHJE: Lämmitä uuni 175 °C:n lämpötilaan. Siivilöi vesi kikherneistä ja kaada ne kulhoon. Yhdistä muut ainesosat kikherneiden kanssa ja sekoita huolellisesti. Kaada kikherneet leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista niitä 35 – 45 minuuttia tai kunnes ne ovat rapeita. HUOMATUS: Täydellisiä välipalana tai salaatissa.

Lue lisää

Kookospallot

Kookospallot VALMISTUSOHJE: Lämmitä uuni 200 °C:n lämpötilaan. Kaada kookosjauhot suureen kulhoon. Sulata kookosöljy ja kaada se kookosjauhojen päälle. Riko kananmunat kulhoon ja lisää lopuksi Hermesetas. Sekoita huolellisesti, kunnes kookosmassa on täysin tasaista. Huuhtele käsiä kylmällä vedellä ja muotoile kookosmassasta 10 palloa märillä käsillä, jolloin kookosmassa ei tartu sormiin. Aseta kookospallot leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista […]

Lue lisää

Ohukaiset puolukoiden kera

Ohukaiset puolukoiden kera VALMISTUSOHJE: Kaada kaikki puolukkamarmeladin ainekset kattilaan ja kuumenna hitaasti. Aina kiehua hiljalleen, kunnes neste haihtuu ja keitos muuttuu hitaasti paksuksi. Älä sekoita liikaa, jotta marjat pysyvät kokonaisina. Kaada vehnäjauhot, suola ja Hermesetas Jauhe kulhoon. Lisää maitoa vähän kerrallaan samalla vatkaten. Sekoita, kunnes kaikki maito on lisätty. Lisää munat ja voi ja vatkaa. […]

Lue lisää

Suklaakakku suklaaganachella

Suklaakakku suklaaganachella VALMISTUSOHJE: Esilämmitä uuni 175 °C (tavallinen uuni, ei kiertoilmauuni). Vuoraa irtopohjaisen kakkuvuoan (21 cm) pohja leivinpaperilla ja voitele reunat. Riko kananmunat kulhoon, lisää Hermesetas Makeutusjauhe / Hermesetas Baking vatkaa. Sulata voi, lisää kananmunaseos ja vatkaa tasaiseksi seokseksi. Toisessa kulhossa siivilöidään vehnäjauhot kaakaojauheen, leivinjauheen ja vaniljajauheen kanssa. Lisää hiukan jauhoseosta kananmunaseokseen, sekoita, lisää hiukan maitoa […]

Lue lisää

Mustikka-timjamiskonssit

Mustikka-timjamiskonssit VALMISTUSOHJE: Esilämmitä uuni 200 asteeseen ylä-/alalämmölle. Aseta leivinpaperi uunipellille. Vatkaa kananmuna, piimä ja sitruunankuori. Sekoita jauhot, makeutusjauhe, leivinjauhe, ruokasooda ja suola. Nypi voi sormenpäillä nopeasti jauhoseokseen, kunnes kappaleet ovat herneen kokoisia. Kaada kananmuna-piimäseos joukkoon ja sekoita lyhyesti puulusikalla, kunnes kaikki ainekset ovat sekoittuneet tasaisesti. Taikinaa ei saa käsitellä liian pitkään, jotta voi pysyy kylmänä […]

Lue lisää

Sekamarjatorttu

Sekamarjatorttu VALMISTUSOHJE: Kaada jauhot kulhoon ja nypi margariinin kanssa muruseokseksi. Lisää Hermesetas Makeutusjauhe ja sekoita ainekset, ennen kuin lisäät munankeltuaisen ja riittävästi vettä (2–3 rkl) kiinteän taikinan valmistamiseksi. Kauli ja vuoraa taikinalla 20 cm:n jauhotettu piirakkavuoka. Jäähdytä 30 minuutin ajan. Esilämmitä uuni 220 asteeseen. Kaada mansikat ja vadelmat tehosekoittimeen ja vatkaa tasaiseksi. Siivilöi siemenet pois […]

Lue lisää

Hedelmäsalaatti

Hedelmäsalaatti VALMISTUSOHJE: Leikkaa kuoritut hedelmät pieniksi paloiksi ja sekoita ne kulhossa (säästä muutama pala koristeluun). Mausta Hermesetasilla mikäli haluat hedelmien olevan makeampia. Halkaise vaniljatanko ja raaputa sisus irti ja sekoita se jogurttiin. Mausta Hermesetasilla. Tarjoa hedelmäsalaatti jälkiruokakulhoista, lisää vanilja créme ja koristele hedelmä-viipaleilla.

Lue lisää

Mansikkakeitto suurimosydänten kera

Mansikkakeitto suurimosydänten kera VALMISTUSOHJE: Kiehauta maito yhdessä Hermesetaksen, sitruunamehun ja raastetun sitruunankuoren kanssa kattilassa. Sekoita samalla, kun vähitellen lisäät mannasuurimot. Keitä alhaisella lämmöllä viisi minuuttia. Nosta kattila liedeltä ja anna seoksen jäähtyä ennen kuin lisäät tuorejuuston. Huuhtele pelti kylmällä vedellä ja levitä lastalla seos 1 cm:n paksuiseksi kerrokseksi pellille. Laita sivuun jäähtymään ja jähmettymään. Pese […]

Lue lisää

Mansikkavaahto

Mansikkavaahto VALMISTUSOHJE: Varaa 1 suuri mansikka koristelua varten. Soseuta muut mansikat ja sekoita mukaan Hermesetas Makeutusjauhe ja raastettu appelsiininkuori. Ripottele pienessä kulhossa liivatejauhe appelsiinimehun päälle ja liuota rakeettomaksi nesteeksi joko mikroaaltouunissa tai kattilassa lämpimän veden päällä. Sekoita liivate mansikkasoseeseen ja odota, kunnes se alkaa hyytyä. Vispaa kerma ja vatkaa munanvalkuaiset erikseen. Kääntele ne varovaisesti ja […]

Lue lisää

Lämmin vadelmapiirakka

Lämmin vadelmapiirakka VALMISTUSOHJE: Kuumenna uuni 200º. Kauli taikina ohueksi levyksi. Vuoraa vuoka taikinalevyllä, myös reunat. Pistele pohja haarukalla. Kaada marjat vuokaan. Sekoita liemen ainekset hyvin vatkaten ja kaada seos marjojen päälle. Paista 30–35 minuuttia, kunnes liemi on kunnolla hyytynyt. Nauti lämpimänä tai kylmänä.

Lue lisää