
Napoleoninleivokset vadelmien ja pistaasien kera
Napoleoninleivokset vadelmien ja pistaasien kera VALMISTUSOHJE: Pistaasitahna Kaada pistaasipähkinät tehosekoittimeen ja sekoita. Pähkinät muuttuvat ensin jauhoiksi, mutta sen jälkeen ne muuttuvat kermaisiksi ja tuloksena on pähkinävoi. HUOMAUTUS: Pistaasitahnaa on valmistettava suurempi annos kuin reseptissä on mainittu, koska liian pieni määrä pistaasia ei sekoitu täysin sekoittimessa. Napoleoninleivokset Leikkaa voitaikinalevyt noin 4x12cm kokoisiksi paloiksi. Laita voitaikinapalat leivinpaperilla päällystetyn […]

Mantelipikkuleivät suklaan kera
Mantelipikkuleivät suklaan kera VALMISTUSOHJE: Riko muna kulhoon ja vatkaa. Lisää voi, Hermesetas Jauhe, vaniljajauhe ja vatkaa. Lisää sen jälkeen mantelijauhot, ruokasooda ja sekoita. Kaada mantelimaitoa vähän kerrallaan kulhoon samalla vatkaten. Jatka, kunnes kaikki mantelimaito on lisätty. Hienonna suklaa karkeiksi muruiksi ja lisää taikinaan. Peitä kulho talouskelmulla ja anna sen seistä jääkaapissa 20 minuutin ajan. Lämmitä […]

Kookosrahka ja mangohilloke
Kookosrahka ja mangohilloke VALMISTUSOHJE: Kuori mango ja leikkaa hedelmäliha irti kivestä ja kuutioi. Laita mangokuutiot, vesi, vaniljatangon raaputettu sisus ja paloiteltu tanko sekä tähtianis kattilaan. Peitä kannella ja keitä miedolla lämmöllä 15-20 minuuttia. Mausta makeutusjauheella ja sitruunamehulla. Kookosrahka: Leikkaa kookospähkinästä muutamia ohuita lastuja koristelua varten. Raasta kookospähkinän valkoinen osa hienoksi raasteeksi. Sekoita rahka, raaste ja […]

Mansikkaleivokset
Mansikkaleivokset VALMISTUSOHJE: Kakkupohja Sekoita vehnäjauhot, Hermesetas ja suola talouskoneessa tai tehosekoittimessa. Lisää voi ja vesi. Sekoita, kunnes voi on sekoittunut tasaisesti ja taikinaan syntyy pieniä murusia. Lisää munankeltuainen ja sekoita tasaiseksi. Kaada taikina työtasolle, kokoa taikina, mutta älä vaivaa liikaa. Laita taikina tuorekelmun sisään ja anna sen seistä jääkaapissa n. kaksi tuntia. Voitele 6 leivosvuokaa […]

Tiramisu
Tiramisu VALMISTUSOHJE: Kaada munankeltuaiset ja Hermesetas Makeutusjauhe / Hermesetas Baking kulhoon ja vatkaa kunnes seos on vaalea ja paksu. Lisää mascarpone ja jatka vatkaamista, kunnes seos on tasainen. Kaada munanvalkuaiset toiseen kulhoon ja vatkaa, kunnes ne ovat ilmavat ja kiinteät. Lisää munanvalkuaiset varoen mascarpone-seokseen ilman, että sen ilmavuus katoaa. Sekoita kahvi ja Amaretto keskenään kulhossa. […]

Banaanivohvelit
Banaanivohvelit VALMISTUSOHJE: Kuori banaanit ja laita ne tehosekoittimeen. Lisää maito ja muna tehosekoittimeen ja sekoita. Lisää loput ainekset ja sekoita, kunnes seos on tasainen. Kaada taikina esilämmitetyn vohveliraudan päälle ja paista, kunnes vohvelit ovat kullankeltaisia ja rapeita.

Suklaakuutiot
Suklaakuutiot VALMISTUSOHJE: Kooltaan 34 x 34 cm:n (korkeus 3,5 cm) voideltuun piirasvuokaan. Noin 20 palaa. Vaahdota munat ja Hermesetas. Sekoita vaahtoon vaniljasokeri ja kaakaojauhe. Lisää maito. Sekoita jauhot ja leivinjauhe joukkoon. Lisää voisula ja sekoita kaikki ainekset sileäksi taikinaksi. Voitele vuoka hyvin ja levitä taikina siihen tasaisesti. Paista uunin alatasolla 200 asteessa noin 15 minuuttia. […]

Omena-Mustikkamuffinit
Omena-Mustikkamuffinit VALMISTUSOHJE: Lämmitä uuni 180°C asteiseksi. Vaahdota huoneenlämpöinen margariini, vaniljasokeri ja 1 dl Hermesetas–makeutusjauhetta kuohkeaksi.Lisää kananmunat rasvavaahtoon koko ajan vatkaten. Yhdistä jauhot ja leivinjauhe ja lisää seos kuohkeaan rasva-kananmunavaahtoon vuorotellen maidon kanssa. Annostele puolet taikinasta isoihin muffinivuokiin (à 1,5 dl). Sekoita loput Hermesetas -makeutusjauheesta ja omenakuutiot keskenään. Lisää omenakuutiot ja kaksi kolmasosaa mustikoista taikinan päälle […]

Kostutettu sitruunakakku
Kostutettu sitruunakakku VALMISTUSOHJE: Noin 23 x 8 cm:n kokoiseen voideltuun kakkuvuokaan. Vatkaa voi sähkövatkaimella kuohkeaksi. Lisää Hermesetas Baking ja vaahdota seos. Lisää yksi muna kerrallaan sekoittaen, kunnes seos on vaaleaa. Lisää seokseen 2 sitruunan raastettu kuori. Lisää muut ainekset ja sekoita hyvin. Voitele kakkuvuoka ja kaada seos siihen. Paista uunissa 180 asteessa 50-60 minuuttia. Anna kakun […]

Raparperi Gin Fizz
Raparperi Gin Fizz VALMISTUSOHJE: Leikkaa raparperit pieniksi paloiksi ja kaada ne kattilaan yhdessä Hermesetaksen kanssa. Kuumenna hitaasti kiehumispisteeseen samalla sekoittaen ja anna kiehua hiljalleen, kunnes raparperit ovat soseutuneet. Kaada keitetyt raparperit siivilän läpi kulhoon ja paina, kunnes raparperien neste on irronnut. Tarkista maku ja lisää mahdollisesti Hermesetasta. Anna raparperisiirapin jäähtyä. Laita ravistimeen kourallinen jääkuutioita ja […]
- « Edellinen sivu
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 15
- Seuraava sivu »