
Kesäinen booli
Kesäinen booli VALMISTUSOHJE: Pese mansikat tarvittaessa ja puolita ne. Kuori kiivit ja leikkaa ne viipaleiksi. Puolita melonit, poista siemenet ja leikkaa puolikkaat viipaleiksi. Leikkaa kuoret pois ja leikkaa viipaleet pieniksi kuutioiksi. Puolita persikat, poista kivet ja leikkaa puolikkaat viipaleiksi. Kuori litsit, puolita ne ja poista kivet. Kaada kaikki hedelmät boolimaljaan. Lisää sitruunamehu. Kaada viini päälle. […]

Pistaasi-mustikkakeksit
Pistaasi-mustikkakeksit kakor VALMISTUSOHJE: Lämmitä uuni 190 asteeseen. Vuoraa kaksi uuninpeltiä leivinpaperilla. Vaahdota voi, Hermesetas Makeutusjauhe ja vaniljasokeri sähkövatkaimella ilmavaksi. Lisää huoneenlämpöiset kananmunat taikinaan yksitellen voimakkaasti vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja kääntele taikinan joukkoon. Jaa taikina n. 12 osaan, laita palat uuninpelleille ja painele taikinapalat hieman litteämmiksi. Paista uunissa n. 20 min kunnes keksit saavat […]

Maapähkinävoipirtelö
Maapähkinävoipirtelö VALMISTUSOHJE: Sekoita vaniljajäätelö yhteen maapähkinävoin, maidon ja Hermesetaksen kanssa. Lisää lopuksi puoli litraa kuohukermaa. Puoli litraa kuohukermaa vaahdotetaan ja käytetään koristeluun.

Lohileipä mätikastikkeen kera
Lohileipä mätikastikkeen kera VALMISTUSOHJE: Pane lohifilee lautaselle. Sekoita merisuola, Hermesetas-makeutusjauhe sekä pippuri ja levitä seos lohifileen pinnalle. Ripottele tillisilppu päälle ja peitä lautanen kelmulla. Anna maustua jääkaapissa vuorokauden ajan. Poista lohifileen pinnalta tillisilput ja maustejäämät ja leikkaa filee ohuiksi viipaleiksi. Mittaa mätikastikkeen aineet kulhoon ja sekoita huolettomasti. Annostele puolet kastikkeesta leipien päälle, aseta lohiviipaleet leiville […]

Jouluglögi
Jouluglögi VALMISTUSOHJE: Laita mausteet lasiin ja kaada päälle 1 dl vodkaa tai akvaviittia. Peitä lasi ja anna maustua 24 tuntia, jonka jälkeen mausteet siivilöidään pois. Lämmitä punaviiniä hitaasti kattilassa rusinoiden, mantelilastujen ja Hermesetas-makeutusjauheen kanssa. Lisää lopuksi maustettu viina.

Sokeroimaton luonnollinen omenasose – kanelinmakuinen
Sokeroimaton luonnollinen omenasose – kanelinmakuinen VALMISTUSOHJE: Kuori ja paloittele omenat pieniksi paloiksi. Keitä kaikkia ainesosia yhdessä kattilassa kannen alla kymmenen minuutin ajan, välillä hämmentäen. Kun omenanpalat ovat keittyneet kokoon, soseuta ne sauvasekoittimella tasaiseksi omenasoseeksi. Poista kanelitangot omenoiden soseuttamisen ajaksi. Lisää sitten kanelitangot seokseen antamaan lisää kanelin makua. Resepti on säilöntäaineeton, mutta jos haluat pidemmän säilyvyysajan, […]
- « Edellinen sivu
- 1
- …
- 9
- 10
- 11