
Ranskalainen suklaakakku ilman jauhoja
Oh la la: Für den französischen Schokokuchen brauchen Sie kein Mehl. Hier dreht sich alles um feinste Schokolade, weiche Butter, frische Eier, etwas Zimt.
Valmistelu
- Esilämmitä uuni 180 °C asteeseen kiertoilmalle. Hakkaa suklaa muruiksi, leikkaa voi pieniksi paloiksi, ja sulata molemmat kulhossa vesihauteen päällä.
- Sekoita kaakaojauhe yhdessä Hermesetas Jauheen ja kanelin kanssa sulatettuun suklaa-voimassaan. Sekoita lopuksi kananmunat joukkoon tasaiseksi taikinaksi.
- Voitele irtopohjavuoka (suositeltu halkaisija 20 cm), kaada taikina vuokaan ja paista 50 minuuttia keskitasolla.
Vinkki: Talvella kakku maistuu erityisen herkulliselta, kun kanelin sijaan käyttää piparkakkumaustetta.
Ravintoarvot annosta kohti
1520
kj
362
kcal
5.5
proteiini g
14.5
hiilihydraatteja g
31.5
rasva g
Ainekset 8 annosta varten
200 g | Voita |
200 g | Tummaa suklaata (vähint. 60 % kaakaota) |
20 g | Vähärasvaista kaakaojauhetta |
2.5 tl | Hermesetas Jauhe |
1/2 tl | Kanelia |
4 kpl | Kananmunia (koko M) |