Search

Ranskalainen suklaakakku ilman jauhoja

70 min
Jälkiruoat
Leivonta

Oh la la: Für den französischen Schokokuchen brauchen Sie kein Mehl. Hier dreht sich alles um feinste Schokolade, weiche Butter, frische Eier, etwas Zimt.

Valmistelu

  1. Esilämmitä uuni 180 °C asteeseen kiertoilmalle. Hakkaa suklaa muruiksi, leikkaa voi pieniksi paloiksi, ja sulata molemmat kulhossa vesihauteen päällä.
  2. Sekoita kaakaojauhe yhdessä Hermesetas Jauheen ja kanelin kanssa sulatettuun suklaa-voimassaan. Sekoita lopuksi kananmunat joukkoon tasaiseksi taikinaksi.
  3. Voitele irtopohjavuoka (suositeltu halkaisija 20 cm), kaada taikina vuokaan ja paista 50 minuuttia keskitasolla.

    Vinkki: Talvella kakku maistuu erityisen herkulliselta, kun kanelin sijaan käyttää piparkakkumaustetta.

Ravintoarvot annosta kohti

1520
kj
362
kcal
5.5
proteiini g
14.5
hiilihydraatteja g
31.5
rasva g
← takaisin yleiskatsaukseen

Ainekset 8 annosta varten

200 g Voita
200 g Tummaa suklaata (vähint. 60 % kaakaota)
20 g Vähärasvaista kaakaojauhetta
2.5 tl Hermesetas Jauhe
1/2 tl Kanelia
4 kpl Kananmunia (koko M)
200 g Voita 200 g Tummaa suklaata (vähint. 60 % kaakaota) 20 g Vähärasvaista kaakaojauhetta 2.5 tl Hermesetas Jauhe 1/2 tl Kanelia 4 kpl Kananmunia (koko M)