Search

Omenamuffinit, joissa paahdettuja manteleita ja kanelia

30 min
Jälkiruoat
Leivonta

Mehukkaita ja ilmavia, tältä omenamuffinien pitääkin maistua! Oletko samaa mieltä? Kokeile sitten helppoa reseptiämme, jossa on mukana paahdettuja manteleita ja kanelia.

Valmistelu

  1. Esilämmitä uuni 180 asteeseen ylä-/alalämmöllä.
    Paahda mantelisuikaleita pannulla. Kuori omena, poista siemenet, leikkaa pieniksi paloiksi ja pirskota päälle sitruunamehua. Aseta molemmat sivuun.
  2. Sekoita jauhetut mantelit, leivinjauhe, voi, Hermesetas, kananmunat ja kaneli tasaiseksi taikinaksi. Sekoita omenapalat joukkoon ja jaa taikina sitten tasaisesti 6 muffinivuokaan. Koristele paahdetuilla manteleilla ja paista 20–25 minuutin ajan kullanruskeiksi.

Ravintoarvot annosta kohti

900
kj
214
kcal
7.5
proteiini g
5.5
hiilihydraatteja g
18.5
rasva g
← takaisin yleiskatsaukseen

Ainekset 6 annosta varten

100 g Jauhettuja manteleita
2 kpl Kananmunia (koko M)
50 g Voita
3 rkl Hermesetas Makeutusjauhe
1 tl Leivinjauhetta
1 tl Kanelia
1 (noin 200 g) Omenaa
1 rkl Sitruunamehua
20 g Mantelisuikaleita
100 g Jauhettuja manteleita 2 kpl Kananmunia (koko M) 50 g Voita 3 rkl Hermesetas Makeutusjauhe 1 tl Leivinjauhetta 1 tl Kanelia 1 (noin 200 g) Omenaa 1 rkl Sitruunamehua 20 g Mantelisuikaleita