Vuohenjuustosalaatti
VALMISTUSOHJE:
Mittaa mustaherukat, Hermesetas Makeutusjauhe ja halkaistu vaniljatanko kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja anna poreilla muutamia kertoja. Jäähdytä. Yhdistä salaattisekoitus, halkaistut kirsikkatomaatit, suikaloidut aurinkotomaatit, oliiviöljy, limestä puristettu mehu, Hermesetas Makeutusjauhe, suola ja pippuri. Sekoita salaatti hyvin. Kuutioi leivänpaahtimessa paahdetut leipäviipaleet. Annostele salaatti lautasille, ripottele leipäkuutiot päälle ja jaa viipaloitu vuohenjuusto annoksien päälle. Annostele mustaherukkahillo juustoviipaleiden päälle juuri ennen tarjoilua.
Yleistä tietoa
Ainekset
Mustaherukkahillo:
Mustaherukoita
200 g
Hermesetas Makeutusjauhetta
1 dl
Vaniljatanko
1
Salaattiin:
Valmista vihersalaattisekoitusta
300 g
Kirsikkatomaattia
12
Aurinkokuivattua tomaattia
8
Oliiviöljyä
1/2 dl
Lime
1
Hermesetas Makeutusjauhetta
2 tl
Suolaa, Mustapippuria
Viipaletta täysjyväleipää
2 (60 g)
Vuohenjuustoa
200 g
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
6537
1634
kcal
1564
391
Proteiini g
52
13
Hiilihydraatit g
72
18
Rasva g
108
27