Reseptit

Rommirusina-kakku

VALMISTUSOHJE:

Liota rusinoita rommissa tai rommiesanssivesiseoksessa 30 minuuttia. Murenna hiiva sekoituskulhoon ja lisää lämmin maito ja tofu. Sekoita voimakkaasti. Lisää jauhot, Hermesetas Makeutusjauhe / Hermesetas Crunchy, sitruunan kuoriraaste ja kananmunat. Vaivaa tasaiseksi taikinaksi. Sekoita joukkoon rusinat ja mantelirouhe. Voitele rengasvuoka ja kaada taikina vuokaan. Peitä liinalla ja anna nousta kaksinkertaiseksi lämpimässä. Paista 200º noin 35 minuuttia. Anna jäähtyä hieman ennen vuoasta kumoamista.

Yleistä tietoa
Valmistusaika:
60 min
Kaloreita annoksessa:
133
Tuotteet:
annoksia:
16
Ainekset
Rusinoita
2 dl
Rommia tai
2 rkl
Vettä, johon on lisätty rommiesanssia
2 rkl
Tuorehiivaa
20 g
Huoneenlämpöistä maitoa
2 dl
Maustamatonta, pehmeää Tofua tai Yasoyaa
150 g
Hermesetas Crunchy (tai)
1 dl
Hermesetas Makeutusjauhe
2 dl
Vehnäjauhoja
4 1/2 dl
Raastettua sitruunankuorta
2 tl
Hieman voita vuoan
Kananmunaa
2
Mantelirouhetta
50 g
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
8928
558
kcal
2128
133
Hiilihydraatit g
74
5
Rasva g
192
12