Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestää Conaxess Trade Finland, Malmin kauppatie 18, 00700 Helsinki (myöhemmin ”Järjestäjä”).

Kampanja-aika on 27.12.2021 – 16.1.2022

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Arvontaan eivät voi osallistua niiden yritysten työntekijät eivätkä heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat henkilöt, jotka ovat osallistuneet tämän arvonnan suunnitteluun, toteutukseen tai järjestelyihin.

Kampanjassa arvotaan KitchenAid 4,8L Artisan 5KSM125 -yleiskone. Palkinnon arvo on 550 euroa. Järjestäjä arpoo voittajan kaikkien osallistujien kesken. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Arvonta suoritetaan viikolla 3. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittajan nimi voidaan julkaista myös Hermesetas-markkinointikanavissa. Mikäli Järjestäjä ei tavoita voittajaa 2 viikon sisällä yhteydenotosta, arvotaan uusi voittaja.

Osallistujan antamia nimi- ja yhteystietoja käytetään ainoastaan arvonnan voittajan valintaan, siitä tiedottamiseen ja palkinnon toimittamiseen. Katso tarkemmin tietosuojakäytäntömme. Osallistujan antamia tietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.

Järjestäjä maksaa mahdollisen lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainitusta palkinnosta.

Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä ole tulleet perille tai joissa on puutteelliset tunnisteet tai yhteystiedot.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjällä on oikeus hylätä sellaiset osallistujat, joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.